Ábel Anita távozik a TV2-től

Két év után távozik a TV2-től Ábel Anita. A műsorvezető február végével hagyja ott a csatornát: akkor jár le ugyanis a szerződése, amelyet nem hosszabbít meg annak ellenére, hogy a TV2 ott akarta tartani.

A hír igaz, valóban a Sztárban Sztár +1 kicsi a jelenleg előre látható utolsó feladatom a TV2-nél, ahol két intenzív évet töltöttem el. Külön öröm számomra, hogy megkínáltak a folytatás lehetőségével, ám az embernek sok szempontot kell mérlegelni, mielőtt hosszú távú döntést hoz, és én most azt a döntést hoztam, hogy bár jólesik, hogy számítanának rám, nem tudok ezzel a lehetőséggel élni. Ennek ellenére vendégségbe szívesen megyek majd, ha úgy alakul

– mondta a Blikknek Ábel Anita, aki a Kismenők című gyermek-tehetségkutató zsűrijében debütált a TV2-n 2016 tavaszán, utána pedig mások mellett a Drágám, add az életed! műsorvezetője volt, A Nagy Duettben Emilio partnereként a döntőig menetelt.

A TV2 a lapnak így kommentálta Ábel döntését:

Nem állapodtunk meg Anitával a folytatásról, de ez nem jelenti azt, hogy ne tűnhetne fel a jövőben a TV2 Csoport csatornáin.

24.hu