bemutató
2009 szeptember 24.
Tervezők „Locsi-fecsi“ estéje

7. alkalommal rendezik meg Pozsonyban a fiatal tervezők szemléjét, a Pecha Kucha Nightot. Építészek, képzőművészek, grafikusok, divattervezők és egyéb kreatív iparművészek mutatják meg alkotásaikat. Ajánló

2009 május 8.
Siker a Poloska-bemutatón

NAGYMEGYER – A műkedvelőkből álló helyi Poloska Színház május 7-én mutatta be a városi művelődési otthonban Egressy Zoltán, kortárs magyar szerző Portugál című vígjátékát.

2009 április 29.
Lars Von Trier és az Antikrisztus

Május 29-én, a Cannes-i filmfesztiválon lesz Lars Von Trier legújabb filmjének a bemutatója, ami egy horror. Főszerepben Willem Dafoe és Charlotte Gainsbourg látható.

2008 december 14.
Bemutatták a Valami Amerika 2-t

Herendi Gábor rendező szerint a 2001-ben készült első résznél sokkal gyorsabb, pörgősebb film lett a Valami Amerika 2; az alkotást vasárnap este mutatták be a szegedi Belvárosi moziban.

2008 október 28.
2008 július 15.
Maksával a Vámbéryben

DUNASZERDAHELY – Az ismert magyarországi humorista mutatta be frissen megjelent könyvét múlt csütörtökön a csallóközi közönségnek. 

2008 július 9.
Szlovákiából rajtol az új Kia Sportage

A Kia tegnap – egész Európában elsőként – Szlovákiában mutatta be Sportage nevű szabadidő-autójának felfrissített változatát. Az elismerés nyilván a cég zsolnai gyárának is szól, ahol ez a jármű készül.

2008 február 22.
Sweeney Todd: Elegánsan beteg vérmusical Tim Burton fűszereivel

„Végre! Újra teljes a karom!”- kiált fel az egykori naiv borbély, Benjamin Barker, mikor száműzetéséből visszatérvén a sötétszürke, vészjósló Londonba újra kezébe veheti legjobb barátját, a pengéjét. Ő azonban már nem ugyanaz. Sziszegve csak így mutatkozik be: Sweeney Todd.

2008 február 4.
Milyen gyakran találsz rá a megfelelő emberre? Egyszer

Az elmúlt hetekben sok helyen olvashattunk arról, hogy egy cseh énekes/zongoristanő, Markéta Irglová Grammy, illetve Oscar jelölésig jutott egy film betétdalával. A film a John Carney rendezésében készült Once, a dal címe pedig Falling Slowly. – VIDEÓ

2008 január 10.
Casting – Tímár Péter új filmje

A mától látható Casting minden című zenés film tehetségkutató énekversenye, a Sztárhangár ötletét a TV2 Megasztárja adta. Mégsem tévéshow-ról szól csak a film, noha Oláh Ibolya játssza a főhőst. A Népszabadság Tímár Péter rendezővel beszélgetett.

2007 szeptember 16.
Próbára tesz bennünket az időjárás hétvégén!
Aktuális
Ma
vasárnap
hétfő
POZSONY
-3 °C
0 °C / -5 °C
-3 °C / -7°C
-2 °C / -7 °C
DUNASZERDAHELY
-2 °C
1 °C / -5 °C
-2 °C / -7°C
-1 °C / -7 °C
KOMÁROM
-2 °C
1 °C / -3 °C
-2 °C / -6°C
-1 °C / -6 °C
PÁRKÁNY
-1 °C
2 °C / -3 °C
-2 °C / -7°C
-2 °C / -8 °C