Háború a kebab ellen

Itt tartunk!

Azt hittem hogy az emberi gyűlöletnek van egy bizonyos határa. Ezt a határt valahogy a józan ész határa körül kerestem eddig. De úgy tűnik, hogy a gyűlőlet és a butaság nem ismer határokat. Van it ugyanis ez az ügy, amin még mindig nem tudom, hogy sírjak- e vagy nevessek. Ha most április lenne és nem január, lehet még kicsit nevetnék is mert azt mondanám magamnak, hogy ez csak egy vicc és amúgy is szeretem az efféle humort. De nincs április, ezt a dolgot valaki vér komolyan gondolta.

Történt ugyanis, hogy az YBS szurkolói csoport felhívást tett közzé Facebook oldalán, hogy ne együnk kebabot meg balkán fagyit, mert azzal csak a terroristákat pénzeljük, meg hogy mindenki húzzon haza oda, ahonnan jött. Persze azóta ez a felhívás eltűnt az oldalról.

Én azt mondom, hogy végre megtörtént az áttörés menekültügyben. Csoda, hogy nem rögtön Angela Merkel rukkolt elő ezzel az ötlettel. Mert igen, így lehet igazán megoldani az egész problémát. Nem eszünk szerdahelyen kebabot és a terroristáknak örökké hiányozni fog az a két cent a terroristáskodáshoz. Ügy lezárva, dolog elintézve, Nobel- békedíj a zsebben, mehet minden tovább a fehér keresztény Európában. Hogy erre eddig nem gondolt senki. Ha nincs ez a jellov blú szupportersz (ha már annyira magyarok vagyunk), akkor a muszlimok, akik persze egytől egyig terroristák leigázzák a keresztény fehér európai civilizációt.

Mennyire lehettek ezek a srácok részegek mikor ezt a felhívást megfogalmazták? Főleg hogyha visszatekintünk a DAC nem is olyan régmúltjára, egy iráni arab tulajdonossal az élen. Te jó ég hogy erre még nem is gondoltam lehet, hogy egész idáig minden öt euró, amit elkértek belépő gyanánt, csak a terrorizmusra ment. Na de viccet félre téve. Ugyanezek a személyek, akik most ezt a gyűlöletcsoportot vezetik, akkor is ott voltak a stadionban, amikor még arab volt a tulajdonos tehát nem "határolódtak el minden olyan cselekedettől, amivel az iszlám népet támogatnák". Bezzeg amikor a Sarr lövi a gólokat nem szarakodnak és tapsolnak neki, pedig ő is nagy valószínűséggel muszlim, mivel Szenegál 93 százalékban muszlim. Elég szelektív gondolkodásúak ezek a jellov blúk. Minden muszlim terrorista, de azért mégse.

Meddig tudunk még süllyedni emberek? Hol van a gödör legalja? Minden nap meg tudok lepődni, hogy van még lejjebb. Nagyon jól működik a magyar propaganda és ez a propaganda nem ismer határokat, kemény mossa az agyakat a Csallóközben is. Szomorú, hogy itt tartunk.

Na de mindegy éljen a gyűlölet éljenek a jellov blús igaz magyarok és pusztuljanak a kebabosok! Lényeg, hogy szép és új stadionban lehet mostantól gyűlölködni heilozni, nagymagyarországozni, erdélyezni, büdöstótozni és mostantól terroristakebabosozni. Hányok tőletek, de tényleg. Ha kicsit jobban leszek akkor lehet tolok egy kebabot és lenyomatom balkán fagyival.