Botrány a lelátókon

A hétvégén megszegve már sokéves szokásomat nem mentem ki a DAC meccsére, amelyet a Senica csapata ellen vívott és három- nullra megnyert. Köd volt, hideg volt egyszerűen nem akaródzott kimenni. Én ha ki is megyek, bármilyen furán is hangzik, a fociért megyek, nem bizonygatni, hogy nagyobb magyar vagyok, mint az aki nem jött ki a meccsre.

Csak a meccs utáni képekből tudtam meg, mi történt a lelátókon előszöris ott volt az a bizonyos transzparens amivel a szurkolók egy csoportja megköszönte a fasiszta olaszoknak és a náci németeknek, hogy 1938- ban lehetőséget teremtettek arra, hogy Magyarország visszakapja az első világháború után elvesztett területének egy kis részét. A meccs utáni napokban a szlovák sajtó nem zengett ódákat a történtekről. Hát persze, hogy nem. nem is tudom mit  gondoltak. Ez olyan mintha trianont ünnepelnék a szlovákok és elvárnák, hogy mi is ünnepeljük azt.

De mindegy nem is ez a legröhejesebb ami aznap a dunaszerdahelyi stadion lelátóján történt. Ugyanis van ez a srác, aki fogott egy POLSKA (Lengyelország) feliratú sálat, az arca köré csavarta, mert lengyel- magyar két jóbarát, meg mert persze azért annyira nem nagy csávó, hogy futballszurkolói egyszerűségéhez az arcát is adja, karlendítéssel üdvözölte az őt éppen lekapó fotóst. Kérem szépen ha már egyszerre használunk több jelképet akkor győzödjünk meg arról, hogy a két jelkép nem üti- e egymást, magyarul, ha nácinak tartod magad akkor vedd a fáradtságot és olvass utána, hogy mi is az. Tudni illik, hogy a lengyelek nem spanoltak annak idején a nácikkal, sőt a nácik 1939 szeptember elsején lerohanták Lengyelországot, majd mintegy hat évre rabigába döntötték a lengyel népet. Varsót a háború végén, mikor már tudták, hogy itt a vég, robbantóbrigádok a földdel tették egyenlővé. Arról nem is beszélve, hogy az úgynevezett zsidókérdés megoldása után, ami tudjuk mit jelent, a következő a szlávkérdés megoldása lett volna.

Erre mondják azt, hogy ne keverd Jézuskát a géppuskával.

Tehát ha politikai nézeteteket ki szeretnétek fejezni valamilyen formában, és vagytok elég buták hozzá, hogy egy népirtó rezsimet éltessetek, akkor kérlek vegyétek a fáradtásot és kicsit nézzetek utána a dolgoknak, mert így csak hülyét csináltok magatokból. És végül, de nem utolsó sorban ezt ne a stadionban tegyétek, mert ezzel csak szeretett klubunknak ártotok, mert ilyenekért mennek a büntetések.

Köszönöm. Hajrá DAC!