Politika kultúra nélkülisége Magyarországon, visszahat minden magyar politikai erőre!

Mérsékelt demokrata politikai követelés: Nyugodt és szabad Magyarországot a magyaroknak! Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus arra hívja fel a figyelmet, hogy a politikai agresszió egyben politikai bumeráng is!

 

Politikai viták mélyrepülése, közbeszéd durvasága, a politika kultúra nélkülisége Magyarországon, visszahat minden magyar politikai erőre!

 

Mérsékelt demokrata politika alapvető követelése: Nyugodt és Szabad Magyarországot a magyaroknak!

 

Ennek lehetséges politikai útjai: A politikai reform és humanista konszolidáció a hatalom részéről. Minden más esetben bekövetkezik a politikai cezúra, mivel a politikai agresszió egyben politikai bumeráng is.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés, hogy Áder János beiktatáskori szavaival összhangban legyen világos mindenki előtt - a politikai durvaság politikai felelőssége mindenkor a hatalomé, a kormányzaté és a kormányzó pártté!

 

Magyarország a független és centrista politikai szemszögből megítélve - Franciaországban a józan politikai választással - nem remélt történelmi második esélyt kapott Európában, a centrum országokhoz, Mag - Európához való felcsatlakozásra.

 

CAMERA

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a magyar makrogazdasági adatok javulása a FIDESZ valódi sikere.

 

Ehhez a mérsékelt demokrata  konstruktív politizálással, hozzá kell csatlakoztatni ennek európai integrációban sokat jelentő értékét!

 

 

Politikai kultúrálatlanság, a szabadságjogok és emberi méltóság kicsinyes hatalmaskodó politikai lábbal tiprása, ne tegye tönkre Magyarország sikerét!

 

A mérsékelt demokrata politika, egy független és centrista politika - a magyarság holnapja érdekében!    

 

 

 Magyarországon a politikai agressziót minden formájában száműzni érdemes!