Politika új úton! Mérsékelt demokrata magyar szívvel érez, európai fejjel gondolkodik!

Az országnak jó politika a nemzeti gondolkodásban, a vállalkozásoknak jó politika a mérsékelten liberális gondolkodási elemekben egyértelműen van jelen - összegzi Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata közösségi oldalán. Ezt érdemes vállalni, ez a mérsékelt demokrata politika. Mérsékelt demokrata magyar szívvel érez és európai ésszel gondolkodik, a körülötte álló világ dolgairól.

2016 nyara tele van pártok megújulását célzó közgyűlésekkel.

Az MSZP, majd az LMP változtat eddigi arculatán, vezetőségén – a pártok sorsa, dolga ez – egyben a mai politika éles kihívása.

Ennek jelentőségét nem lehet alábecsülni, szükségét nem szabad megkérdőjelezni.

 

Mérsékelt demokrata politika, azokhoz szól, akik magyar emberként nem felejtenek el gondolkodni sem dajkaként, sem szakmunkásként, sem professzorként!

Budapest életében a saját környezetében, saját családjában önállóan gondolkodni akaró emberek száma várhatóan gyarapodni fog.

 

Nincs ma olyan társadalmi csoport, melyet a mai elrontott jogháló ne károsítana, eljárási halmazok ne hátráltatnának. ( Budapesti és vidéki emberek , Erdélyből áttelepültek józan felismerése  saját káraiknál kezdődik el sokak esetében.)

 

Mérsékelt demokrata a politikai korrektséget a budapesti emberekkel, fiatalokkal, a gondolkodó magyarokkal szemben tartja lényegesnek.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata a magyarság egészét tartja fontosnak, káros politikai túldimenziók nélkül.
Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata a magyarság egészét tartja fontosnak, káros politikai “túl dimenziók” nélkül.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata a közösségi oldalán egyértelművé tette, a mérsékelt demokrata gondolkodás esszenciáját:”

 

Az országnak jó politika a nemzeti gondolkodásban, a vállalkozásoknak jó politika a mérsékelten liberális gondolkodási elemekben egyértelműen van jelen.   Ezt érdemes vállalni, ez a mérsékelt demokrata politika.

Mérsékelt demokrata magyar szívvel érez és európai ésszel gondolkodik, a körülötte álló világ dolgairól.”      (Budapesti Emberek)