Vidéki politika, magyar politikus - Magyarország öregszik, a magyarság fogy, van alternatíva!

Magyar tegyen a magyarért! Ez a mérsékelt demokrata politika egyik alapértéke és elvárása a vidéki emberektől, a vidéki politikában résztvevőktől, a fővárosi lakosoktól.

 

A népesedés helyzete, a magyar emberek fogyasztói kosara üressége – más európai országok állampolgáraihoz képest a legfontosabb akta a politikai térben Magyarországon.

 

A statisztikák feketén-fehéren mutatják meg, hogy Magyarország öregszik és fogy!

Mérsékelt demokrata politika elismeri a kormányzás elért sikereit, de értetlenül áll a kudarcok tagadása, hibák kijavítása hiányai előtt!

 

2010 óta is öregszik Magyarország, fogy a magyarság!    Van jó politikai alternatíva ma - ez a mérsékelt demokrata politikai irány, de nincs kétféle magyar a politikában!

 

Jelentős eredmény az élelmiszerek minőségének javítása, az élelmiszer összetétel minőségi igazítása, közelítése Ausztria, Németország hagyományai felé.

 

 

Mérsékelt demokrata politika nem fogadja el a kétféle magyar politikai gondolkodást!

Valós magyar alternatíva, a mérsékelt demokrata politika programjának megvalósulásával átalakuló Magyarország valósága, szinte minden a politikai kultúra változásain múlik – vallja Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus.!

 

Nincs kétféle magyar!      Mérsékelt demokrata politika programja a teljes jogi túlszabályozás letisztítását, a állampolgári jogok és járandóságok újszerű kialakítását, a mikrovállalkozások bürokratikusságtól mentes szabadságát előkérdésnek tartja ahhoz, hogy ne csökkenjen tovább a magyarság.