Edzőváltás Komáromban: Peter Zelenský helyébe Jozef Olejník került

Tizenhat ponttal (4 – 4 – 9 – 26:50) a tabella 15. lépcsőfokán telel a II. labdarúgóligában a komáromi KFC csapata.

Edzőváltás Komáromban: Peter Zelenský helyébe Jozef Olejník került
Fotó: www.fcdac.sk

Ősszel még Peter Zelenský vezette csatába a „violákat”, tavasszal azonban már új tréner, Jozef Olejník irányítja a Duna-partiak mentési manővereit.  Erről döntött az ádventi napokban a komáromiak klubvezetése. A tisztségviselők megköszönték az eddigi tréner munkáját, aki nyáron szinte reménytelen helyzetben mondott igent a felkérésre.

Az alakulat a kiesőjelöltek között telel, de a KFC vezetői azon dolgoznak, hogy tavasszal az új edző vezérletével, megerősített kerettel őrizzék meg II. ligás tagságukat. Információink szerint Olejník mellett játékosok is érkeznek a DAC-ból, nevekről azonban még nem nyilatkoztak az érdekeltek. A 43 esztendős szakember természetesen rendelkezik a megfelelő edzői képesítéssel és legutóbb a DAC U19-es együttesét irányította az I. ligában.

A felnőtt fociban Radványi Miklós asszisztenseként a DAC élvonalbeli csapatánál is tevékenykedett, majd a kettős Bősön is szerepet vállalt. A III. ligás bősieknél Radványi távozása után egy kiváló sorozattal került rivaldafénybe a pályaedzőből vezetőedzővé előlépett Olejník.

ái