ERŐSZAK: Lefogták a fiatal lányt az utcán, meg akarták támadni Győrben

A győri rendőrök elfogtak egy férfit, aki a hajnali órákban megtámadott egy fiatal lányt Győrben - írja a police.hu.

ERŐSZAK: Lefogták a fiatal lányt az utcán, meg akarták támadni Győrben
A támadás helyszíne (Fotó: police.hu)

Az egyik győri szórakozóhely előtt járőröztek a rendőrök szombaton a hajnali órákban, amikor hangos női sikítást hallottak a közelből. A járőrök a hangforrás irányába futottak, és a távolban két személyt vettek észre.

Amint közelebb értek, látták, hogy egy férfi, egy fiatal lányt tart lefogva. A lány sikoltozva próbált szabadulni támadója szorításából.

A rendőrök rákiáltottak a férfira. A támadó a lányt ellökte, és futva elmenekült a helyszínről. Az egyik járőr a sértetthez rohant, míg a másik két rendőr a menekülő férfi után szaladt. Többször megállásra szólították fel, de a támadó nem engedelmeskedett.

A rendőrök a férfit rövid időn belül utolérték, elfogták és a rendőrkapitányságra vitték. A sértettet a mentők kórházba szállították.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók a 27 éves férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Pénteken írtunk róla, hogy néhány napja három pucér férfi kergetett egy diákot a győri Bem téren. A hetedikes fiú szerdán 19 óra körül sétált haza a Kálvária utcai általános iskolában tartott edzésről, amikor kergetni kezdték.


police.hu