Internet nélkül is lehet majd használni az Instagramot

Az Instagram újításra készül. A fotók megosztása ennél sosem volt és lesz könnyebb. Most az Instagram azt akarja elérni, hogy  a közösségi képmegosztót olyan helyeken is el lehessen érni, ahol nincs internetszolgáltatás – írja  a tvnoviny.sk. Ez azonban nem érinti az összes okostelefont – olvasható a Daily Mailen.

Az Instagram létrehozói minderről a San José-i Facebook’s F8 konferencián beszéltek. Az Instagram-felhasználóknak akkor is lehetőségük lesz képmegosztásra, ha offline lesznek, emellett lájkolhatnak, hozzászólhatnak a képekhez, sőt olyan profilokat is megtekinthetnek, amiket nemrég láttak. Ezeket a cselekményket elmenti a rendszer, s automatikusan aktualizálja azután, hogy az okostelefon csatlakozik az internethez.

Ez az újítás azonban csak az androidos telefonorka vonatkozik majd, ugyanis az olyan országokban, ahol nem mindig van internethozzáférés, ilyen operációs rendszerű mobilokat használnak.

Az Instagram megalkotói remélik, hogy így még többen megkedvelik az Instargramot.  Jelenleg 600 millió felhasználójuk van.

tvnoviny.sk/para