Játékos szakiskola-bemutatót tartottak a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémián

A Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia 2017. február 15-én újra megnyitotta kapuit minden pályakereső fiatal számára, aki olyan szakmát szeretne, mellyel nemcsak alkalmazottként, hanem akár önállóan, saját vállalkozásban is dolgozhatna. 

Játékos szakiskola-bemutatót tartottak a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémián

A szakmai napon személyesen is megtapasztalhatták a fiatalok a szakma varázsát az akadémia tanulmányi szakjainak egyikén: a kereskedelmi akadémián, regionális idegenforgalmi menedzsment szakon, kereskedelmi és informatikai szolgáltatások  szakán – az utóbbi szakot nemrég indították.

A közgazdász és informatikus oktatók különféle szórakoztató foglalkozásokon keresztül mutatták be a szakma lehetőségeinek tárházát, mint pl. : Gazdálkodj okosan! – (társasjáték élő bábukkal); Válasszuk meg a diákcégünk igazgatóját!; Légy te a legsikeresebb diákvállalkozó!; A villámgyorsan gépelés rejtelmei; Prezentáció másképp; A programozás alapjai.

Mindenki, akit  a közgazdaságtan vagy az informatika érdekelt, elégedetten távozott, mivel az egyes foglalkozásokon belül választ kapott az őt érdeklő szakmai kérdésekre.

Németh Erika, az iskola tanára