Meghalt egy kaszkadőr a The Walking Dead forgatásán

Balesetben életét vesztette egy kaszkadőr a The Walking Dead című amerikai televíziós sorozat újabb epizódjainak forgatásán Georgia államban.

Meghalt egy kaszkadőr a The Walking Dead forgatásán
Fotó: Daily Star

A 33 éves John Bernecker több mint hat méteres magasságból zuhant le még szerdán, és beütötte a fejét. A halottkém pénteken jelentette be, hogy a kaszkadőr még aznap belehalt sérüléseibe egy atlantai kórházban.

A baleset miatt az AMC tévécsatorna felfüggesztette a forgatást az Atlantától 56 kilométerre fekvő Senoiában. A nyolcadik szériáját forgatják a népszerű horrorsorozatnak, amely zombiapokalipszist túlélő emberek egy kis csoportjának történetét meséli el.

A szerencsétlenül járt férfi tapasztalt kaszkadőrnek számított, dolgozott például Az éhezők viadala című trilógia forgatásán is. Három év óta ez az első halálos baleset filmforgatáson az Egyesült Államokban.

2014-ben ketten is meghaltak filmezés közben. Azon év augusztusában egy 38 éves hangmérnököt ölt meg egy gellert kapott lövedék a Zsaruk című valóságshow forgatása közben a nebraskai Omahában, februárban pedig egy 27 éves nőt gázolt halálra egy tehervonat a Gregg Allman énekesről szóló életrajzi film, a Midnight Rider forgatásán, ugyancsak Georgia államban, egy vasúti hídon.
 

MTI/para