A nagymegyeri termálfürdő is támogatta a Bartók Béla Alapiskolát

A nagymegyeri Bartók Béla Alapiskola új igazgatója, Soóky Marián céljai közt szerepel, hogy minél több támogatót szerezzen a helyi vállalkozók és a városi intézmények soraiból. 

A nagymegyeri termálfürdő is támogatta a Bartók Béla Alapiskolát
Fotó: a szerző felvétele

A nagymegyeri Thermal Corvinus termálfürdő ügyvezető igazgatói, Kórósi Zalán és Görföl Vilmos 1800 euróval segítették a Bartók Béla Alapiskolát a tanévkezdés előtt. A termálfürdő két vezetője és az alapiskola mellett működő Szülői Szövetség dotációjának köszönhetően az intézmény teljes egészében felújította a leendő elsős diákoknak szánt osztályokat.

,,Fontosnak tartjuk és szívügyünknek tekintjük az iskola támogatását, igyekszünk a továbbiakban is segítségünket nyújtani az intézmény folyamatos fejlődésének érdekében” - nyilatkozta Kórósi Zalán.

,,Úgy gondoljuk, az ajándékozott összeg a lehető legjobb helyre került. Örülünk, hogy mi is hozzájárulhattunk az iskola életének előrelépéséhez”- tette hozzá Görföl Vilmos.

A gyermekeket új padok, székek, táblák fogadják az osztályokban szeptembertől. Az alapiskola tanárainak köszönhetően a teljesen felújított termek időben elkészültek és vidám, otthonos légkörrel várják az új növendékeket.

,,Az iskoláról kapott első benyomás végigkíséri a diákot az itt eltöltött kilenc év alatt. Egy óvodából iskolába lépő kisgyermek életében elengedhetetlen, hogy nyugodt és barátságos környezet fogadja” – jelentette ki Soóky Marián iskolaigazgató.

(Kórósi Lilla)