Ne hagyja ki a III. Felvidéki Vágta izgalmas programjait!

Június utolsó hétvégéjén nemcsak a lovak vágtatásától lesz hangos a környék, hanem egy felemelő, igazi értékeket felvonultató programsorozatot állítottunk össze. Az izgalmas lóversenyen kívül lovas produkciók és egyéb attrakciók, kézműves vásár, vidám gyermekprogramok is várják a látogatókat. Idén is igényes és széles tömeget vonzó kulturális programokkal, nagyszabású koncertekkel készülünk.

Ne hagyja ki a III. Felvidéki Vágta izgalmas programjait!
Június 23-án este 19 óra 30 perctől igazi kuriózum várja a közönséget: a világ számos országában bemutatott Csárdáskirálynő című nagyoperettet láthatja szimfonikus zenei kísérettel a publikum.

Fedett nézőtér lesz, az ülőhelyek érkezési sorrendben választhatók és foglalhatók.

Június 24-én tartjuk az előfutamokat, majd ünnepélyes keretek között győztest hirdetünk, aki idén a pénzjutalom mellett egy díszszablyát is átvehet.

Támogatjuk azt a kezdeményezést, hogy felvidéki együtteseknek is fellépési lehetőséget adjunk. Így Naszvadnak nemcsak a lovasa versenyez, hanem a falu kulturális életébe is bepillantást nyerhet a közönség. Fellép ugyanis a község néptánccsoportja, éneklőcsoportja és citerazenekara.

Koncertet ad a Golddies zenekar, valamint színpadra lép Kiripolszky Péter csallóközi rockénekes is, aki a Felvidéki Vágta himnuszát szerezte, ami a rendezvényen hangzik majd el először. Koncertet ad a Nagy duett című televíziós műsor egyik sikeres énekese, Emilio is, majd este 21 órától az Edda Művek zenél élőben.

A lovas attrakciók során lesz íjászbemutató, és megelevenedik az 1110 éve lezajlott pozsonyi csata is.

A legkisebbeket  kisállatkert, állatsimogató, vágta-játék és lovaglási lehetőség is várja.

Mindemellett tanúbizonyságot teszünk a csallóközi vendégszeretetről is. Széles étel- és italkínálattal várunk minden látogatót.

Jegyek elővételben kaphatók! Még tart az elővételes jegyvásárlás a III. Felvidéki Vágta kétnapos programjára!

Elővételben 10 euróért vásárolható belépőjegy, amely a rendezvény mindkét napjára érvényes.

Családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) is vásárolható elővételben 20 euróért.

A helyszínen június 23-án a belépőjegy ára a két napra 15 euró.

A jegyek megvásárolhatók a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban, a MAX bevásárlóközpont emeletén található Mizo Csodafarmon, valamint a Copy Guru üzletében a Kukučín utcában.

A rendezvény helyszínére, a sikabonyi reptérre ingyenes buszjárat szállítja az érdeklődőket június 23-án és 24-én is.

A Vágta-busz indulási helyszíneiről és időpontjairól a www.felvidekivagta.sk oldalon tájékozódhatnak.

(PR-cikk)