Nincs meg a brutális negyedi gyilkos, a faluban viszont már terjed a pletyka

A rendőrség továbbra is keresi a tettest, aki agyonverte és felgyújtotta az asszonyt.

Nincs meg a brutális negyedi gyilkos, a faluban viszont már terjed a pletyka
Forrás: Noviny.sk

Mint arról korábban beszámoltunk, fia talált rá az 55 éves asszony agyonvert és felgyújtott holttestére hétfőn a vágsellyei járásbeli faluban.

A nyomozás eddigi állása szerint a nőt az elkövető a nyakán és a mellkasán szúrta meg. Ezután összeverte a fejét, majd lelocsolta valamilyen gyúlékony anyaggal és felgyújtotta.

A középkorú asszony a helyszínen meghalt, a rendőrség pedig különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság ügyében nyomoz - árulta el Renáta Čuháková nyitrai kerületi rendőrségi szóvivő.

A nő szomszédja a Nový Čas-nak elárulta, hogy a faluban különböző szóbeszéd terjed. "Annát nem láttuk már napok óta. Többen azt hitték, hogy az édesanyját ment meglátogatni Vágsellyére, mások szerint pedig ismerhette a gyilkost, mert csak úgy nem engedett volna be egy ismeretlent a házba" - mesélte.

Hozzátette, hogy a nő senkinek nem tudott volna ártani, brutális meggyilkolása pedig mindenkit megdöbbentett. "A faluban azt is beszélik, hogy valami férfinak eladta a biciklijét, és az hordta neki a pénzt részletekben. Bízunk abban, hogy a gyilkosa nem lesz sokáig szabadon" - fogalmazott.

(Nový Čas)