Nincs vége a furaságok sorozatának Gaulieder ügyében

Furcsa dolgokról számol be a tvnoviny.sk František Gaulieder ügyével összefüggésben. 

Nincs vége a furaságok sorozatának Gaulieder ügyében
Fotó: tvnoviny

A rendőrség pikáns fotók maradványait vizsgálgatja, közben meg olyan feliratok jelentek meg Galánta környékén, amik azt sugallják, hogy az egykori képviselőt megölték.

A Markíza tévé kiderítette, hogy a bűnügyi rendőrség olyan képeket kobzott el, amelyek az elhunyt képviselőt meztelenül, kompromittáló pózokban örökítették meg. Ezeket a fotókat néhány nappal a halála előtt valaki elküldte a városi hivatalnak, ami aztán az iratmegsemmisítőben landolt. Azt követően, hogy Gaulieder meghalt, a rendőrség érdeklődött, hogy a képek maradványai megtalálhatóak-e a berendezésben – nyilatkozta Galánta polgármestere. Peter Paška elmondta, hogy őt magát is vagy három órán keresztül hallgatta ki a rendőrség a képekkel kapcsolatban.

De a hatóságokat más kérdések is foglalkoztatják. A járási székhely környékén olyan feliratok jelentek meg, miszerint Gauliedert egy bizonyos Horváth ölte volna meg. És hogy ki lehet ez a hírbe hozott illető? Zoltán Horváthról van szó, az SDKÚ korábbi parlamenti képviselőjéről. A korábbi politikus szerint viszont jóban volt Gauliederrel, évente párszor kávézni is járt a két exhonatya.

Tvnoviny.sk