Nora Mojsejová titokban férjhez ment legnagyobb ellenségéhez!

Korzár napilap információi szerint Nora Mojsejová, ismert kassai celebvállalkozó szombaton férjhez ment.

Nora Mojsejová titokban férjhez ment legnagyobb ellenségéhez!
Nora Mojsejova (Fotó: TASR)

A napilap úgy tudja, Mojsejovát a Versaceként emlegetett František Kabrheľ vette el egy nyitrai községben. A szertartáson rajtuk kívül csupán két tanú vett részt. Az esküvőt követően Mojsejová és férje Kassára utazott – írja a noviny.sk.

Nora Mojsejovának és František Kabrheľnek kettős viszonya volt a múltban – eleinte bírósági tárgyalásokon találkozgattak, Versace ugyanis azt állította, hogy Mojsejová tartozik neki.

Később azonban kibékültek, s mára Mojsejovának a házasságon kívül sok választása nem maradt, hogy megússza a börtönt. A Kassai I. Járásbíróság ugyanis december elején tíz év szabadságvesztésre ítélte a tévéből ismert celebvállalkozót csalás vádja miatt.

Nora Mojsejovát azzal vádolták, hogy 2008-ban a médiában František Kabrheľtől csalt ki kölcsön címén 25,7 millió koronát (853 ezer eurót).

Mojsejová a vádakat már korábban is tagadta, állítása szerint 2008 decemberében semmilyen pénzt nem kapott Versacétől. Az ügyben polgári peres eljárás is folyt, mely során Kabrheľ követelte vissza a pénzt. Mostanra azonban fordult a kocka – Versace az esküvő által a nő közeli hozzátartozójává vált, így lehetősége van arra, hogy következmények nélkül visszavonja a feljelentést.


(noviny.sk)