Nyerő tippek a húsvéti szünetre

Tervezze meg most az iskola szünetet! Csomagolja össze az egész családot és irány Hévíz!

Nyerő tippek a húsvéti szünetre

Mihez kezdjenek, ha megérkeztek Hévízre?

Fürdővárosba érkeztek, tehát fürdeni kell! Látogassák meg a világ legnagyobb termáltavát, ahol minden gondjuk elszáll. Ha a gyerkőcök elmúltak már 12 évesek, akkor bátran fürödhetnek ők is a tó vízében. Ha még nem töltötték be ezt a kort, akkor ajánljuk a játszó szobát és az animációs programokat. A tófürdőn kívül a hotelek is minden igényt kielégítő uszoda és wellness részlegekkel, termál és normál vizes medencékkel, élmény elemekkel és változatos szaunákkal várják a vendégeket. Sok helyen napi jeggyel is igénybe vehetők a wellness részlegek, érdemes többet is kipróbálni.

Ha már „kifürödték” magukat…

Miután szülő, nagyszülő, gyermek is kiélvezte a víz adta örömöket érdemes nagy sétát tenni a városban és meglátogatni az Egregyi Múzeumot és a római kori Romkertet, ahol megelevenedik Hévíz évezredes történelme. Boszorkányok, császárok, és ősi kincsek misztikus titkaira deríthetnek fényt a látogatók.

Látogassák meg a Hévízi Termelői Piacot, ahol az idényjellegű, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök, házi készítésű termékek mellett, mindig találhatnak eredeti és ötletes kézműves portékákat is.

Ha egy kis mozgásra is vágynak

Ha úgy érzik nem volt elég mozgás az úszás, akkor irány a Tourinform Iroda. Szerelkezzenek fel kerékpáros és túratérképekkel, béreljenek kerékpárt vagy nordic walking botokat és fedezzék fel a környéket! A gyerekek biztosan élvezni fogják, hogy eltúrázhatnak a Margit kilátóhoz, a Balaton partra, vagy a közeli kalandparkba. Ha nem elég a bringa, akár segwayen száguldva is felfedezhetik a várost.

Programtippjeink:

 

Még több programért kattintson ide: www.heviz.hu vagy keresse kollégáinkat:

Tourinform Hévíz
Tel.: +36 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
www.heviz.hu


(PR-cikk)