Okosotthon, amely megtakarítást is jelent? Már hazánkban is elérhető

Tudta, hogy háztartási gépei, amelyeket készenléti állapotban hagyva nem húzunk ki a konnektorból, évente akár 80 euró többletköltséggel is megterhelhetik a családi kasszát? Ha ehhez az összeghez hozzáadjuk a nonstop bekapcsolt állapotban lévő háztartási gépeink fogyasztását, mint a hűtészekrény, fagyasztóláda, indukciós főzőlap, ... máris 120 euró éves többletköltségnél járunk, amely egyes háztartások esetében ennél akár jóval több is lehet. Manapság a háztartásokban nem ritkán több televízióval, számítógéppel vagy notebookkal is találkozhatunk, némely családnál szinte minden egyes családtagra jut egy. Ennek függvényében rohamosan nő a villamosenergia-fogyasztás is.

Okosotthon, amely megtakarítást is jelent? Már hazánkban is elérhető

Kövesse nyomon energiazabáló eszközei fogyasztását okostelefonja segítségével!   

Hasznos és gazdaságos megoldást nyújthat az ön számára is ZEON Smart Domov szolgáltatásán keresztül a ZSE. Az okostelefonról irányítható okosotthon szolgáltatás valódi megtakarítást eredményez felhasználójuk számára. A smart konnektor aljazthoz vagy a smart konnektor elosztóhoz csatlakoztatott háztartási gépei fogyasztása ezentúl kényelmesen és egyszerűen nyomon követkethető.  

"Az aktuális és múltbeli fogyasztást ellenőrző mérésen kívül a háztartási eszközök a távolból egy gombnyomással kikapcsolhatók, egyenként vagy akár egyszerre. Ennek a hasznos funkciónak leginkább akkor vesszük nagy hasznát, amikor úton a munkahelyünk felé tudatosul bennünk, hogy a nagy rohanás közepette elfelejtettük kihúzni a vasalót vagy kikapcsolni a tévét. Még több energiát és pénzt spórolhatunk meg, ha előre beprogramozzuk elektromos készülékeink automatikus kikapcsolását a ZEON aplikáción keresztül," állítja Ivan Puchrík, a ZSE szolgáltatásfejlesztői termékmenedzsere.

Sokan használjuk fogyasztóinkat éveken keresztül anélkül, hogy kontrollálnánk energiafogyasztásukat. Az idő múlásával átlagfogyasztásuk jelentősen megnő, s velük együtt az egész háztartás villamosenergia-fogyasztása. Ez mind megelőzhető a smart konnektor aljazt és a smart konnektor elosztó használatával, melyek rámutathatnak, hogy végre elérkezett az ideje új fogyasztó vásárlásának.  

Legyen folyamatos áttekintése az otthonában történtekről! 

Önnel is előfordult már, hogy a hétvégi kirándulásából hazatérve megdöbbenve látta, hogy nyitva maradtak a ház ablakai, és csak a szerencsének köszönhette, hogy a nem kívánt látogatók elkerülték a házat? A ZEON Smart Domov szolgáltatás az ilyen és ehhez hasonló helyzetekre is megoldást kínál.

"A ZEON aplikáció jelzi, ha elfelejtettük rendesen becsukni az ajtót vagy az ablakokat. Azon nyomban visszatérhetünk, hogy mulasztásunkat pótóljuk, s így nem kell az egész napot bizonytalanságban tölteni," teszi hozzá ZEON Smart Domov szolgáltatás termékmenedzsere.

Pontos áttekintésünk lehet arról is, hogy gyermekünk időben hazaérkezett-e a szakkörről vagy, hogy éppen milyen a páratartalom és mekkora a hőmérséklet a lakásban. Valóban hasznos megoldás, nem igaz? 

Már 9,90 EUR / hó -tól!

ZEON Smart Domov alapcsomag egy vezérlőegységből és a következő kiegészítő berendezésekből áll: mozgásérzékelő, ajtó- és ablaknyitás érzékelő, smart konnektor aljzat, füstérzékelő és smart okos gomb.

Az alapcsomag ára:  9,90 € / hónap

A smart konnektor elosztó és további kiegészítő termékeink külön megvásárolhatók.  

Felkeltette érdeklődését az okosotthon lehetőségét kínáló ZEON Smart Domov szolgáltatásunk? Bővebb információkért keresse fel weboldalunkat (www.zeon.sk) és tudjon meg többet kínálatunkról!

 

(PR-cikk)