Peter Šrámek 90 perces élő koncert Galántán!

A szlovák Szupersztár című műsorban győztesként végzett, a magyar Rising Star műsorban egészen a 3. helyezésig jutott, legutóbb pedig a Sztárban sztár című műsorban láthattuk szerepelni.

Peter Šrámek 90 perces élő koncert Galántán!

Peter Srámek 1993. szeptember 16-án született Szlovákiában, első gyermekként. 8 éves korában mutatkozott meg énekes tehetsége egy vasárnap délelőtti műsorban, melyben gyerekek szórakoztatták a műsor kedvelőit.
  
Példaképe Zámbó Jimmy, akinek dalaival és szövegeivel édesanyja ismertette meg magyar nyelven. Darina Šrámek - az édesanyja - egyébként magyar származású, de fiának sosem tanította a magyart, Peter elmondása szerint a magyar szavak csak úgy jöttek a nyelvére, bár a szöveget ritkán értette, de imádta énekelni.

A szlovák Szupersztár című műsorban győztesként végzett, így hazájában már ismert volt mielőtt 2014-ben a magyar Rising Star műsorba nevezett volna. A Rising Starban egészen a 3. helyezésig jutott, hatalmas rajongótáborra tett szert minden korosztályban.

Főként magyar dalokat hallgat és énekel. Sajnos nem nagyon beszél magyarul, de a magyar Rising Star óta igyekszik fejleszteni nyelvtudását. Első saját dalát, Én őrzöm már címmel is már magyar nyelven énekli.

Mikor, hol?

VMK Galánta , 2017. március 28.  19-00 h

Jegyek vásárolhatók:

Galánta VMK, www.domkulturyga.sk

Info:  0948 699 293 

Jegyár:  13,- €

(PR-cikk)