Megtalálták az eltűnt rendőrségi pszichológus, Bándy Kata holttestét - a lányt megölték!

Nem messze a lány eltűnésének, egyúttal pécsi otthonának helyszínétől rengeteg a rendőr, a környéket hermetikusan lezárták. A rendőrség megerősítette: holttestre bukkantak.

Valószínű, hogy a rendőrök nyomra bukkantak az eltűnt pszichológus ügyében. Nem messze a lány eltűnésének, egyúttal otthonának helyszínétől rengeteg a rendőr, a környéket hermetikusan lezárták – tudta meg a Hír24 a PécsTv helyszíni tudósítójától.

A Hír24 úgy értesült, a helyszínen egy holttestet találtak. Információinkat a rendőrség megerősítette. Közleményükben azt írják, egy férfi talált rá a holttestre délután, a Dálibáb utcában, egy bokor tövében.

A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást.

A 25 Bándy Katalin Pécsett, egy ismerőse szerint vasárnap hajnali 2-3 óra között tűnt el. Egy buliból tartott haza a Kórház tér-Széchenyi tér-Király utca-Búza tér-Felső vámház utca útvonalon. Állítólag a Kórház téri térfigyelő kamera felvételén még látni lehetett és a Széchenyi téri kamera felvételén is felbukkant.

Bándy Katalin rendőrségi pszichológusként dolgozott, de hétfőn már nem jelent meg munkahelyén

Hír24