Holtan találtak rá Peachesre, Bob Geldof lányára!

Meghalt Peaches Geldof, a világhírű énekes, zenész Bob Geldof 25 éves lánya. Holttestére házában találtak rá. Bob Geldof teljesen összetört a hír hallatán - írja a hvg.hu.

Holtan találtak rá Peachesre, Bob Geldof lányára!

Holtan találták otthonában Bob Geldof 25 éves lányát, Peaches-t - jelenti a BBC és a Sky News. A BBC rendőrségi forrásokra hivatkozik. "Halála hirtelen és váratlanul jött" - mondta a kenti rendőrség a csatornának. A rendőröket dél körül hívták ki a 25 éves lány házához, akkor találtak rá.

"Elviselhetetlen fájdalom" - írta apja, a világhírű énekes, zenész közleményében a Daily Mail szerint. "Ő volt a legvadabb, legviccesebb, legokosabb, legintelligensebb és a legőrültebb mindannyiunk közül. Hogy lehetséges, hogy soha többet nem láthatjuk? Hogy lehet ezt elviselni? Nagyon szerettük és mindig imádni fogjuk" - írta a világhírű énekes, aktivista.

Peaches műsorvezetőként és modellként dolgozott, férje Thomas Cohen, zenész, neki két gyereket is szült: a nagyobbik 20, a kisebbik még csak 10 hónapos. Édesanyja, Paula Yates, aki szintén műsorvezető volt, kábítószertúladagolásban hunyt el, amikor a lány 11 éves volt.

"Szeretett feleségemet imádták fiai, Astala és Phaedra is, vele a szívemben fogom őket felnevelni" - mondta a The Telegraphnak a férj. "Mindig szeretni fogjuk" - tette hozzá.

Peaches Geldof vasárnap posztolt utoljára pár képet a gyerekeiről az Instagramra. Ugyanide egy anyjával közös képet is kitett: "anyám és én" címmel.

A Geldof-lány halálának oka egyelőre ismeretlen.

hvg.hu/para