KETTŐS GYILKOSSÁG: Rendőrkézen a nyárasdi rablógyilkos

NYÁRASD/SÜLY - Letartóztatták a dunszerdahelyi rendőrségi nyomozók kedden hajnalban a dunaszerdahelyi járásbeli Süly községben azt a rablógyilkost, aki szombaton reggel brutális kegyetlenséggel végzett két nyárasdi férfivel azok családi házában – erősítette meg a Paraméter információját Both Péter, a Dunaszerdahelyi járás rendőrkapitánya.

Az 1977-es csilizradványi születésű elkövető, S. László letartóztatásakor megkerült a gyilkosság helyszínéről eltűnt DS 763 BF rendszámú, sötétkék Fiat Brava gépkocsi, valamint egy tévékészülék, amit szombaton szintén magával vitt az elkövető.

Amint arról korábban írtunk, szombaton délután a volt felesége talált rá egy 51 éves férfira, valamint utóbbi 81 éves apja holttestére egy nyárasdi családi házban. A két holttest különböző helyiségekben feküdt. Az áldozatok mellkasán és fején szúrt sebeket találtak, amelyek halálukat okozták.

Both Péter a Paraméterrel közölte, a kettős rablógyilkosság elkövetésével alaposan gyanúsítható S. László kihallgatása jelenleg is folyamatban van, amint az befejeződik, a dunaszerdahelyi nyomozók azonnal megteszik az illetékes ügyésznek a vádemelési javaslatot, egyszersmind kezdeményezik a gyanúsított vizsgálati fogságba vételét.

Amennyiben a bíróság is bűnösnek találja S. Lászlót, 25 évig terjedő, vagy pedig életfogytiglani börtönbüntetés vár rá.

-para-