A 2008-as év sportoLója: Overdose

A magyar sportnapilap, a Nemzeti Sport szerint az év arca Overdose lett, megelőzve többek között Sebastian Vettelt és Andrej Arsavint.
„Az esztendő új arca végig parádézta az évet. Már az előző végét is. De akkor még csak a szakértők ismerték. Tapsikoltak neki itt-ott a pálya szélén álldogálva, mondogatták sokat sejtetőn, hogy nagy versenyző lesz belőle.Aztán a tél, az olykor betonkemény talajon végzett felkészülés után április elején rögtön rávert hat egész hosszt az utána kullogó másodikra, legközelebb kilencet, és végig verte a mezőnyt az összes versenyen, amelyen rajthoz állt. Tízből tíz sikernél állt a nyár végén, és a mérlege azóta is makulátlan, bár egyszer hiába száguldott pályarekorddal a győzelemig, az egyik rivális technikai problémája miatt ezt hivatalosan nem írták neki jóvá.” – méltatta a dunaszerdahelyi vállalkozó, Mikóczi Zoltán kincset érő csodalovát Szűcs András, aki  így folytatta az év felfedezettjének jellemzését: „A 21. századnak már nem is a hajnalán, hanem vastagon benne elképzelhetetlennek vélné az ember, hogy egy olyan sportoló legyen akármilyen összevetés győztese, aki ennyire média képtelen. Akinek az esztendő 365, sőt az idén a szökő kitétel miatt még eggyel több, 366 napja úgy pergett le, hogy még csak eszébe sem jutott interjút adni. Se tévéhez, se rádióhoz, se laphoz nem volt oly kegyes, hogy mondjon néhány mondatot számos győzelme bármelyike után. Hiába rohantak volna utána az eredményhirdetéseket követőn, hiába dugták volna az orra alá a mikrofont, ő néhány prüszkölés után elfordította volna foltos képét. Nem nyilatkozik.
A kamera azonban foroghat, a fényképezőgépek is kattoghatnak, legalább a képarchívumokat fel lehet tölteni. Bár vagy egy elmosódott csík látszik belőle, amint a cél felé viharzik, vagy ahogy unottan nyammog vitaminokkal dúsított táplálékán a megterhelés után.
Csak versenyez, győz, kilihegi magát, és elhagyja a pályát. Ennyi."

ái