Új autó vásárlása: Mire kell vigyázni és hogyan biztosítsuk be a lopás ellen

Itt van. Eljött egy új autó vásárlásának az ideje. Nem kell túl mélyen a zsebébe nyúlnia, ezért teljesen új autó mellett dönt. Vet egy pillantást az egyes modellekre az interneten, meglátogatja a legközelebbi üzletet, a tesztúttól el van ragadtatva, és mikor a toll szembesül a szerződéssel, felmerül a kérdés, hogy valóban jól választott-e.

Új autó vásárlása: Mire kell vigyázni és hogyan biztosítsuk be a lopás ellen

Mit kell az autóvásárlás előtt tudomásul venni?

Először is tisztázza, milyen autót szeretne vásárolni, és mire akarja pontosan használni. Ezen paraméterek alapján válassza ki az autó méretét, felszerelését, a motor kívánt típusát és teljesítményét. Hasonlítsa össze a különböző márkamodellek különböző típusait, ne csak egy-kettőnek szenteljen figyelmet. Ha az autóját már kiválasztotta, nézze át a felhasználók véleményeit és tapasztalatait ezzel az autóval és hasonlítsa össze más hasonló modellekkel.

Mi a teendő, ha már az üzletben van

A tesztvezetésen kívül, ami ma már természetes, érdeklődjön az ár iránt. Az ajánlott kiskereskedelmi ár a legmagasabb összeg, amit az eladó felszámolhat. Ha a kereskedő nem hajlandó az árból kedvezményt adni, próbáljon megegyezni valami más kedvezményt, például ingyenes téli gumikat, valami plusz felszerelést vagy garancia bővítést.

Ne egyezkedjen egyszerre a finanszírozást, lízinget és az eladási árat illetően. Az eladók saját javukra való tekintettel szívesen hívják fel a figyelmet inkább az alacsony havi törlesztésre, mint az autó magas árára.

Hogyan védekezzünk megbízhatóan a lopás ellen

Függetlenül attól, hogy új autót, illetve bemutató autót fog vásárolni, vagy használt járművel közlekedik, az autóját meg kell védeni a lopástól. És mivel a  biztonsági rendszerek nem elegendőek ahhoz, hogy a jármű ne legyen ellopható, biztosítsa azt az eddig leküzdhetetlen VAM rendszerrel.

Ez a rendszer az elektromechanikus biztonság elvén alapul, amivel különbözik a legtöbb autóriasztótól, vagy más járműbiztonsági rendszertől, amelyek kizárólag elektronikus vagy mechanikai alapon működnek, ami nem elegendő. Ahogy Richard Vámoš, a VAM rendszer tulajdonosa mondja: "Szükséges, hogy a biztonsági rendszer több részt védjen, ideális több helyen. Ezért fejlesztettük ki VAM biztonsági rendszerünket, amely mechanikus kombinációjával 6 különböző dolgot blokkol."

További információt az eddig leküzdhetetlen VAM rendszerről, amely minden járműbe beszerelhető (kivéve a 2000 előtt gyártott járműveket és a veteránokat az elégtelen elektronikus rendszer miatt) a következő oldalon talál: www.autoalarm-vamos.sk, illetve forduljon a márkakereskedőhöz a 0902 846 888 telefonszámon.

(PR-cikk)