Valaki belehugyozott a mosdóba a RegioJeten

Alighogy hírt adtunk a RegioJet Pozsony-Dunaszerdahely-Komárom vonalon közlekedő fűtetlen személyvonatairól, újabb felháborodott olvasónk fordult szerkesztőségünkhöz friss panaszával.

Valaki belehugyozott a mosdóba a RegioJeten
Forrás: Facebook

Ebben az esetben nem olyan mindennaposnak számító apróságok mint a tömegnyomor, a fullasztó meleg, a farkasordító hideg, vagy a WiFi-kapcsolat hiánya okozta a felháborodást, hanem egy kimondottan gyomorforgató helyzet állt elő:

Valaki belevizelt a személyvonat mosdójába.

Nem elég, hogy 10 perces késéssel, fűtés nélkül érkezik napok óta a reggeli vonat, ma reggel a gyanútlanul mosdóba igyekvő embereket ez a látvány fogadta. A mosdó tele volt vizelettel, és a bűz elárasztotta az egész vonatot! Megérett a világ a pusztulásra - ismertette január 11-i "élménybeszámolóját" Angelika.

Az ismeretlen elkövető tette nyilván akkor sem bocsánatos bűn, ha így akarta kifejezni nemtetszését a RegioJet által nyújtott közlekedési szolgáltatások színvonala iránt.

"Elnézését kérjük, de ez a mosdó ideiglenesen használaton kívül van" - áll a szóban forgó mosdó mellett elhelyezett táblán, ám azt nem tudni, hogy azt a vizelős performansz előtt vagy után helyezték-e ki a vonaton található mellékhelyiségbe.


Kapcsolódó cikk: Miért nem működik a fűtés a RegioJet járatain?


(db)