Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

10 kamerával bővült a városi térmegfigyelő rendszer Füleken

Fülek önkormányzata ez év elején sikeresen valósította meg a belügyminisztérium által meghirdetett, 2018-as évre szóló bűnözés megelőzési projektet.

10 kamerával bővült a városi térmegfigyelő rendszer Füleken

Ennek köszönhetően 10 új statikus kamerát telepíthettek a városban és új, képernyővel ellátott adatrögzítő berendezést vásárolhattak. A pályázatra a minisztérium hatezer euró pénzügyi támogatást nyújtott, a város 20%-os önrésze mellett. A kamerákat az Ifjúság utcai (Mládežnícka ul.) játszótér közelében, továbbá a Vajansky, a Vásár (Trhová ul.) és a Botto utcákon, valamint a Papréti lakótelepen helyezték el.

Minden felsorolt ​​utcában két kamerát telepítettek és ezeket a helyeket meg is jelölték. Jelenleg összesen 10 forgófejes és 25 statikus kamera található a városban, amelyek jelentős szerepet töltenek be a bűnmegelőzés terén. A rendszer, amelyet a füleki városi rendőrség működtet, a tervek szerint tovább fog bővülni. A napokban saját forrásból két további kamerát helyeznek üzembe a városi parkban – a játszótérnél és a kisállatkertnél.

(Baláž Pavel)