11 éves fiút fogdosott és molesztált egy 51 éves tanító!

2019. június 10. - 11:31 | Régió

A pozsonyi férfi ellen eljárást indított a rendőrség.

11 éves fiút fogdosott és molesztált egy 51 éves tanító!
Illusztráció (Fotó: TASR)

Gyermeket ábrázoló pornográf felvételek készítésével, szexuális visszaéléssel és gyermek erkölcsi fejlődésének veszélyeztetésével gyanúsít a rendőrség egy 51 éves pozsonyi pedagógust - közölték a kerületi rendőrség a Facebookon.

Peter pedagógiai alkalmazottként 2017 decemberétől visszaélt a 11 éves fiú kedvezőtlen családi és szociális helyzetével. A rendőrség szerint szexuális viszony létesítése céljából került közel a kisfiúhoz és annak édesanyjához. Miután barátok lettek, különböző módokon, leginkább iskolai szerek vásárlásával, ruházattal segítette őket, de volt hogy pénzt adott a fiúnak.

Az anyuka pedig ebből kifolyólag megengedte a fiának, hogy a tanítónál aludjon. Ekkor történt a baj. A tanító ugyanis visszaélt a helyzettel, vélhetően csak erre várt. Rávette a fiút, hogy meztelenre vetkőzzön, és úgy fotózta őt, emellett különböző intim helyeken fogdosta őt.

Röviddel ezután romlott a gyermek viselkedése, az iskolai magatartása és a tanulmányi eredményei is.

Arról nem közöltek részleteket, hogyan derült ki mindez, mindenesetre a tanító jelenleg előzetes letartóztatásban van, és várja, hogy a bíróság döntsön sorsáról. Héttől tizenkét évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(parameter)