Nagy bajba kerülhet Harry herceg az Egyesült Államokban a múltbeli kábítószer-használata miatt

  • Bulvár
camera

1

Nagy bajba kerülhet Harry herceg az Egyesült Államokban a múltbeli kábítószer-használata miatt

-illusztráció- (Fotó: TASR/AP) 

Megosztás

Hatalmas problémákkal nézhet szembe Harry herceg vízumának megújításával kapcsolatban az Egyesült Államokban – véli egy bevándorlási ügyekkel foglalkozó ügyvéd, aki azt követően nyilatkozott erről, hogy a herceget azzal vádolták meg, hogy hazudott amerikai vízumkérelmében.

Harry, Sussex hercege és felesége, Meghan Markle csaknem négy éve költözött Angliából Kaliforniába. A pár költözése nem sokkal azután történt, hogy lemondanak a vezető királyi dolgozói tisztségről, és pénzügyileg függetlenné válnak – írja a The Mirror.

Eközben a The Heritage Foundation, egy agytröszt, jogi eljárást indított Harry ellen, miután a Spare című memoárjában elismerte a kábítószer-használatot, mivel egy űrlap kitöltésekor kérdéseket tesznek fel a jelentkezőknek a drogokkal kapcsolatba, memoárjában Harry részletezi a varázsgombák használatát és a marihuána szívását – írja a Čas.sk.

Az agytröszt úgy véli, hogy Harry kérelmében “hazudott” korábbi kábítószer-használatáról, és különleges bánásmódban részesült. Ez az űrlap felülvizsgálat alatt áll, és Carl Nichols washingtoni bíró irodájában van.

Charlotte Slocombe amerikai ügyvéd az Expressnek adott interjújában elárulta, hogy Harry a jövőben hatalmas problémákkal szembesülhet a jelentkezésével kapcsolatban. A kérdés tehát továbbra is fennáll, vajon a brit herceg elégedetten él-e tovább a családjától távol, vagy hamarosan véget ér ez a tündérmese.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program