Hétfőn kezdődik a DAC nyári felkészülése

camera

1

Hétfőn kezdődik a DAC nyári felkészülése

Forrás: Fcdac.sk 

Megosztás

Négy hét után véget ér a pihenőidőszak, Xisco Muñoz vezetőedző védencei hétfőn megkezdik az új szezonra való felkészülést - írja a klub weboldala.

Az fcdac.sk emlékeztet, hogy a sárga-kékek 2024. május 18-án, szombaton a Zsolna elleni győzelemmel zárták a legutóbbi bajnoki idényt, amely a klub történetének a negyedik ezüstérmét hozta. Rögtön ezt követően a csapat számára elkezdődött a pihenőidőszak. Ez négy hétig tartott, de a legelsőn kívül a fennmaradó háromban részben már klubkötelezettségeikkel is foglalkoztak.

Az első összejövetel tervezett időpontja hétfő reggel, emellett az első két nap a felmérések jegyében telik majd. Labdával először szerdán délelőtt találkoznak a játékosok.

Az idei nyári felkészülés kizárólag az akadémia hazai környezetében zajlik majd. Ezt az időszakot négy előkészületi találkozó színesíti, az első két ellenfél – Austria Wien és MFK Vyškov – már régebben ismert volt. A listára az ETO FC Győr is felkerült, amelyet július 12-én, pénteken fogad a DAC. A főpróbabeli ellenféllel még nem jutottak egyezségre. A fazonigazítót július 18-án, csütörtökön, tehát egy héttel az éles rajtot megelőzően abszolválják.

A DAC 1904 nyári felkészülésének a menetrendje:

Június 17., hétfő: a felkészülés kezdete, DAC Akadémia

Június 29., szombat: FK Austria Wien-DAC (Bécs)

Július 6., szombat: DAC-MFK Vyškov (DAC Akadémia)

Július 12., péntek: DAC-ETO FC Győr (DAC Akadémia)

Július 18., csütörtök: az ellenfél még nincs véglegesítve

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program