Botrányos videó a foci-Eb helyszínéről: alpári módon szidta a románokat és az ukránokat Hamšík apjának a haverja

camera

1

Botrányos videó a foci-Eb helyszínéről: alpári módon szidta a románokat és az ukránokat Hamšík apjának a haverja

Viktor Kríž és Richard Hamšík (részlet a videóból) 

Megosztás

Botrányos videó látott napvilágot, amelyen a szlovák futball-legenda, Marek Hamšík édesapja, valamint annak futballrajongó barátja, Viktor Kríž látható.

A felvételen Richard Hamšík egy kamerát tart a kezében, amelyen az RTVS logója látható, míg Kríž kezében egy mikrofon van, ugyancsak az RTVS logójával. Utóbbi a szlovák-román csoportmérkőzés előtti érzéseiről beszélt.

„Holnap a válogatott történetének legfontosabb mérkőzését játsszuk. Kapcsoljuk riporterünket és operatőrünket” – hallható a videóban, majd Kríž átveszi a szót. Elmondása szerint nagyon nehéz mérkőzés vár a szlovákokra, majd meglehetősen alpári módon kezdett nyilatkozni a válogatott csoportellenfeleiről.

„Le kell győznünk azokat a kib*szott cigány románokat, és bízom benne, hogy a belgák is nyernek azok ellen a kib*szott ukránok ellen, akik nem érdemelnek mást, mint, hogy hazahúzzanak a p*csába. Menjenek inkább harcolni a frontra”

– mondta Kríž a kezében tartott mikrofonba, miközben a többiek jól szórakoztak rajta.

„Mi vagyunk Szlovákia, mi leszünk a csoportelsők, megnyerjük a csoportunkat. A csoportunkból elsőként játszunk majd mérkőzést július 2-án Münchenben valamilyen harmadik helyezett f*sszal” – tette hozzá Kríž.

A felvétel fénysebességgel terjed a közösségi hálón, az RTVS pedig a Startituppal közölte, hogy elhatárolódik a videó tartalmától. A felvétel, amelyen az RTVS műszaki berendezései láthatók, a televízió tudta nélkül készült. Emellett közölték, hogy a mikrofont tartó személy nem az RTVS munkatársa.

A Čas.sk sportrovata szerint Viktor Kríž és Richard Hamšík együtt látogatott el a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságra. Nemrégiben azzal kapcsolatban cikkeztek róluk, hogy fogadtak: ha Szlovákia legyőzi Belgiumot a csoportmérkőzések során, akkor mezítláb utaznak vissza a szállásra. Mivel a szlovák válogatott 1:0-ra legyőzte Belgiumot, mindketten cipővel a kezükben tértek vissza Mainzba.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program