Új időszámítás kezdődött Bősön

camera

1

Új időszámítás kezdődött Bősön

Fotó: Facebook 

Megosztás

Kedden a IV. ligás bősi futballcsapat tagjai is elkezdték a felkészülést az új bajnoki idényre, melynek nyitányára augusztus 3-án kerül sor. Ahogy arról már korábban beszámoltunk olvasóinknak, a Duna-parti város csapatánál júniusban trénercserére került sor: Johancsik Patrikot Milan Pavlovič váltotta a vezetőedző posztján.

Az első gyakorláson 28-an vettek részt, köztük az ifiből kiöregedett Sárkány Gábor, Horváth Dávid, Dömény Levente és Dömény Máté alkotta kvartett. Mint az köztudott, a kék-fehérek volt csapatkapitánya és gólvágója, Zsigmond Kevin  (felvételünkön) a cseh élvonalban játszó Teplice együttesével készül az új kihívásokra. Ami az átlépést illeti, a bősiek már megállapodtak a Teplice klubvezetésével, s a profiszerződés aláírására a közeli napokban kerülhet sor. Ugyancsak távozott Bősről Vladimír Fuják is, akinek a szolgálataira már nem tartanak igényt.

„Ahogy ez már a felkészülés elején lenni szokott, a bőség zavarával küzdünk. Nagy Máté, László János és Végh Dominik még szabadságol, de a hét végén már a rendelkezésünkre állnak. Ami az új szerzeményeket illeti, leigazoltuk a nádszegiek két futballistáját, Lénárt Andrást és az ukrán Nazar Oleksziukot. Többen próbajátékon tartózkodnak nálunk. Neveket még nem mondok, hiszen nem biztos, hogy szerződtetjük őket. Annyit elmondok, hogy a szerediek egyik rutinos futballistáját is kipróbáljuk, de van nyitrai, pöstyéni és diósförgepatonyi futballista is a kiszemeltek között. Heti három gyakorlás és egy előkészületi meccs szerepel a heti edzéstervben. Pénteken egymás ellen meccselnek a fiúk. A folytatásban megmérkőzünk a szerediekkel, a vágsellyeiekkel és egy magyarországi NB III-as alakulattal. A labdarúgó Szlovák Kupába (Slovnaft Cup) is bejelentkeztünk. Azon leszünk, hogy posztokra erősítve, jól felkészüljünk az új bajnoki idényre, melyben az élbolyban igyekszünk gyökeret ereszteni” – nyilatkozta a felkészülés rajtjáról a Paraméternek Kovács Zsolt, a bősiek klubmenedzsere.

Ami azt illeti, új edzővel, immár a kreatív játékmester és gólvágó Zsigmond Kevin nélkül új időszámítás kezdődött Bősön.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program