BALESETEK: Nagymegyeren a Kauflandnál, Nyárasd előtt a kanálisnál karambolozott két autó

Megosztás

Vasárnap délelőtt, illetve délben történt egy-egy baleset, mindkét helyszínre a nagymegyeri tűzoltókat riasztották. A legnagyobb valószínűség szerint mindkét balesetet az okozta, hogy a vétkes autós kihajtott a mellékútról a főútra.

Lelkes István, a nagymegyeri tűzoltóállomás parancsnoka érdeklődésünkre elárulta, hogy 11 óra előtt két személykocsi ütközött Nyárasd és Vásárút között, a kanálisnál, ahol az egyik autó a kanális mellett futó útról érkezve hajtott ki a főútra, ahol pedig éppen akkor haladt volna el Nyárasd felől egy másik autó.

A két autóban összesen hárman ültek, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A mentők ellátták őket, de kórházba senkit nem kellett szállítani. KIfolyt viszont némi üzemanyag az úttestre, a tűzoltók a járművek áramtalanítása és műszaki mentése után ezt semlegesítették.

Alighogy visszaértek volna a nagymegyeri laktanyára, már riasztották is őket a város határában, a 63-as út mentén lévő üzletközpontokhoz, ahol a Kaufland előtti kereszteződésben karambolozott két autó. A jelek szerint itt is a parkolóból hajtott ki az egyik a főútra, miközben nem adott elsőbbséget az ott haladónak. Egy erősebb koccanásról volt szó, Lelkes István szerint nem sérült meg közben senki.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program