Videón a brutális karambol! Fiatalok és egy kislány is megsérült a 49 éves férfi miatt, aki Püspökitől Félig menekült droggal a kocsijában

camera

8

Videón a brutális karambol! Fiatalok és egy kislány is megsérült a 49 éves férfi miatt, aki Püspökitől Félig menekült droggal a kocsijában

Fotók: Tvnoviny.sk 

Megosztás

Három személykocsi karambolozott Fél községben (Szenci járás) vasárnap délelőtt, a vétkest Pozsonypüspökitől üldözték a rendőrök. Ő járt a legrosszabbul, súlyos fejsérüléssel vitte kórházba egy mentőhelikopter.

A balesetet akciófilmbe illő jelenetek előzték meg. A Tvnoviny.sk arról számolt be, hogy a rendőrök kilenckor Pozsonypüspökin akartak megállítani ellenőrzés céljából egy fekete Volkswagen Golfot. A sofőrje nem állt meg a felszólításukra, továbbhajtott. Egészen Fél községig hajtott, szemtanúk beszámolói alapján legalább 100 km/órás sebességgel. Ott aztán egy rossz pillanatban két másik személykocsival ütközött, a karambol következtében pedig két parkoló gépjármű is megrongálódott.

A Joj TV megszerezte egy térfigyelő kamera felvételét attól a kereszteződéstől, ahol a fekete VW ütközött a főúton haladó két járművel:

Az esetről elsőként a Noviny.sk számolt be és a balesetnek a portál szerint kilenc sérültje is volt. A mentőszolgálat az eset után közölte, hogy öt rohamkocsit és egy mentőhelikoptert vezényeltek ki a helyszínre. A menekülő autó 49 éves sofőrje járt a legrosszabbul, őt súlyos koponyasérüléssel szállították kórházba.

Petra Klimešová, a mentőszolgálat szóvivője a Pluska.sk-val közölte, a 49 éves férfin kívül ugyancsak pozsonyi kórházakba szállítottak egy 52 éves férfit politraumás sérüléssel, egy 46 éves nőt, aki a teste több részén szintén megsérült, továbbá egy 25 éves nőt fej-, egy 29 éves férfit mellkasi, egy 48 és férfit pedig ágyék, comb- és lábszár sérüléssel. Végezetül szintén kórházba került egy kislány, aki a vállán és a hátán sérült meg.

A Joj TV-nek egy közelben lakó nő arról számolt be, hogy hatalmas robajt hallottak odakintről, majd megláttak egy motort, ami az egyik, vélhetően az üldözött autóból szakadhatott ki.

A rendőrök az autóban fehér kristályos anyagot tartalmazó zacskókat találtak, emellett a menekülő férfiről kiderült az is, hogy a jogosítványát már korábban bevonták.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program