Őrizetbe vették a Nagymegyeren holtan talált fiatal nő barátját

camera

1

Őrizetbe vették a Nagymegyeren holtan talált fiatal nő barátját

Forrás: noviny.sk. 

Megosztás

A rendőrség őrizetbe vette a Nagymegyeren (Dunaszerdahelyi járás) holtan talált 31 éves nő barátját.

Amint arról beszámoltunk, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka találták meg egy nagymegyeri házban a 31 éves Simsik Cyntia holttestét, akinek eltűnését múlt héten szerdán jelentették a hozzátartozói. A Startitup szerint édesapja kapott egy hibátlanul megírt üzenetet a lányától, amiben az állt, hogy véget akar vetni az életének, az apa szerint azonban nem úgy tűnt, mintha Cyntia írta volna.

Ezt követően azonnal a nagymegyeri házhoz sietett, ahol csak a nő barátját találta meg. A férfi közölte vele, hogy Cyntia nincs ott, és közösen a keresésére indultak. Az elkövetkező napokban intenzíven keresték, de nem bukkantak a nyomára.

Végül a rendőrök közölték az apával, hogy megtalálták a lánya holttestét, méghozzá ugyanabban a házban, ahol legelőször is kereste. A nő holtteste műanyag zacskóval volt átcsavarva, már legalább öt napja halott volt. Az édesapa szerint Cyntia barátja azt mondta a rendőröknek, hogy a nő felakasztotta magát. Amikor észrevette, állítólag megijedt, leszedte őt, műanyag zsákba csavarta, majd a háznál lévő aknába tette, később pedig visszavitte a házba.

A rendőrség kedden reggel a közösségi oldalán közölte, hogy a nyomozó halálokozás és hullagyalázás ügyében indított nyomozást. Az ügyész beleegyezését követően a rendőrség őrizetbe vette a nő 44 éves barátját. A hatóság a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva egyelőre nem közöl bővebb információkat.

Kapcsolódó cikkek:

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program