Andrej Kiska véres orral jelentkezett be a Facebookon - kerékpárbalesetet szenvedett (FOTÓ)

  • Bulvár
camera

1

Andrej Kiska véres orral jelentkezett be a Facebookon - kerékpárbalesetet szenvedett (FOTÓ)

Archív felvétel (Fotó: TASR) 

Megosztás

A volt államfőt kellemetlen baleset érte, Andrej Kiska megcsúszott a biciklijével, és ha nincs sisakja, akár meg is halhatott volna. Megjegyezte, hogy a sisak immár másodszor mentette meg az életét.

“Egyszerű ereszkedés egy kavicsos síkúton. Középen egy fűcsík. És amikor egyik feléről a másikra haladok, a kerékpár megcsúszik, és egyenesen a lejtőre repülök. A kezek nem tartják meg a testet és a fej belesüllyed a domboldalba. A tehetetlenség érzése, a meglepetés és a fájdalmas ezredmásodpercek várakozása, mint az enyém, már nem a legfiatalabb test, szerencsére mindent elbír” – írta le Kiska a közösségi oldalán a történteket.

“Megütve, véresen, de boldogan, hogy nem történt semmi komoly, csak egyet tudtam mondani: köszönöm, Istenem. És hatalmas köszönet a sisaknak, ami az ütést enyhítette. Ha nem lett volna rajtam, akkor nem tudom, megírnám-e ma ezt a bejegyzést” – jegyezte meg a volt államfő, aki elmondása szerint még mindig találkozik sisak nélkül biciklizőkkel.

“Kérek mindenkit, ne kockáztasson. Lehet óvatosan is közlekedni, de elég egy röpke pillanat…” – üzente minden kerékpárosnak.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program