A rendőrség a D1-es autópálya Pozsony irányába történő lezárására figyelmeztet

camera

1

A rendőrség a D1-es autópálya Pozsony irányába történő lezárására figyelmeztet

Archív felvétel (Fotó: TASR) 

Megosztás

A rendőrség felhívja a figyelmet a D1-es autópálya teljes lezárására, amely a 27. kilométertől től a 12,5 kilométerig lévő szakaszon lesz Nagyszombatból Pozsony irányába. A forgalomkorlátozás pénteken (7.26.) 22.00 órakor kezdődik és szombaton (7.27.) 12.00 óráig tart. A pozsonyi megyei rendőrség erről a közösségi oldalon tájékoztatott.

“A D1-es autópálya teljes lezárása idején a kerülőút a Szenci lehajtón, majd a II/503-as számú út – Szenc – I/61 számú út – Magyarbél (Veľký Biel) – Cseklész (Bernolákovo) – Pozsony mentén halad” – ismertette a rendőrség.

Egyúttal bejelentették, hogy az autópálya teljes lezárását legalább egy sáv megnyitása követi Pozsony irányába. A részleges lezárás legkésőbb vasárnap (július 28-án) 20 órakor véget ér.

A rendőrség arra figyelmezteti azokat a sofőröket, akik ezen a szakaszon szeretnének áthajtani, hogy hamarabb induljanak el. “Egyúttal felhívjuk a figyelmet arra, hogy az említett szakaszon haladva legyenek türelmesek, körültekintőek, fokozott figyeljenek oda. Forgalmi dugók esetén azt javasoljuk a közlekedőknek, hogy vigyenek magukkal megfelelő mennyiségű folyadékot”– tanácsolták.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program