Céline Dion visszatér egy fellépés erejéig - Lady Gagával fog énekelni a párizsi olimpia megnyitóján

  • Bulvár
camera

1

Céline Dion visszatér egy fellépés erejéig - Lady Gagával fog énekelni a párizsi olimpia megnyitóján

Archív felvétel )Fotó: TASR/AP) 

Megosztás

Pár év kihagyás után a párizsi olimpia megnyitóján fog énekelni Céline Dion Lady Gaga társaságában. A két énekesnő Édith Piaf dalát, a La Vie Rose-t fogják előadni.

Dionnal kapcsolatban Emmanuel Macron francia államfő nyilatkozott: „Úgy tűnik, megérkezett Párizsba, nagyszerű! Hihetetlenül boldog lennék, ahogy minden honfitársam is, ha fellépne a megnyitóünnepségen. De nem fogok felfedni semmit abból, amit Thomas Jolly (a nyitóünnepség rendezője) és a csapata kitalált. Lesz meglepetés. De nem én vagyok felelős a fellépésekért.”

A kanadai énekesnő fellépése azért is lenne szenzáció, mert Dion az elmúlt években nem lépett fel súlyos betegsége miatt. 2022-ben bejelentette, hogy stiff-person szindrómában szenved, ami izommerevedéssel, görcsökkel jár. Utoljára 2020 őszén állt színpadon, mégpedig New Yorkban lépett fel – írja a hvg.hu.

Las Vegasból érkezett magángéppel Párizsba, és egy fényűző hotelben szállt meg, ami közel van a Champs Elysée-hez. Lady Gagát is Royal Monceau szálloda közelében fotózták le.

Az eddig kiszivárgott hírek szerint Dionnak 2 millió eurót fizetnek a fellépésért, és egy rózsaszín-fekete Dior-ruhát fog viselni.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program