Jelentkezett a dunaszerdahelyi Thermalparkban született baba anyukája

camera

2

Jelentkezett a dunaszerdahelyi Thermalparkban született baba anyukája

Cséfalvay Á. András illusztrációs felvétele 

Megosztás

Rendhagyó dolog történt a hét elején a dunaszerdahelyi Thermalpark területén: a fürdőhöz tartozó tó partján jött világra egy kisbaba.

A Thermalpark úszómesterei, valamint a fürdő vendégei azonnal a vajúdó anyuka segítségére siettek. Bár kihívták a mentőket is, mire kiérkeztek a helyszínre, a baba megszületett – írtuk korábban.

camera

2

Jelentkezett a dunaszerdahelyi Thermalparkban született baba anyukája

Kép forrása: Facebook (Thermalpark DS) 

A kétgyermekes család harmadik babájuk születése előtt a dunaszerdahelyi Thermalparkban töltötte a szabadságot, mikor egyszeriben beindult a szülés.

“Csodálatos dolog történt a fürdőben: a tó partján született egy kisbaba. Minden nagyon gyorsan történt, és mire a mentő megérkezett, a kis Izabella már világra is jött. Köszönjük vendégeinknek és az úszómestereinknek lélekjelenlétüket, nagyszerű munkát végeztek. Nem is kérdés, hogy ő a mi babánk is. Az anyukának és a babának jó egészséget és sok szép pillanatot kívánunk az életben, és természetesen sok szép vízi élményt nálunk” – írta a fürdő a közösségi oldalán, és egyúttal kérték az anyukát, hogy ha tehetik, küldjenek egy fotót a kis Izabelláról.

Pár nappal később jelentkezett az édesanya, köszönetet mondott mindenkinek, aki segített neki a szülésben.

“A kis Izabellának kívánunk még egyszer sok boldogságot és főképp egészséget. Anyukájának sok szép pillanatot és mihamarábbi felépülést. Köszönjük még egyszer mindenkinek a segítséget és a pozitív hozzászólásokat a közösségi oldalainkon” – reagált a fürdő, a bejegyzéshez pedig a fotót is mellékelték, amelyet az édesanya küldött nekik (IDE kattintva megtekinthető).

A dunaszerdahelyi Thermalpark tíz évre szóló ingyenes fürdőbelépővel ajándékozta meg Izabellát, a család pedig szállásra vonatkozó ajándékutalványt kapott.

Előzmények:

A cikk szerzői

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program