A Nagyszombati Járásbíróságra vitték a nagymegyeri gyilkosság gyanúsítottját, a vizsgálati fogságáról döntenek

camera

1

A Nagyszombati Járásbíróságra vitték a nagymegyeri gyilkosság gyanúsítottját, a vizsgálati fogságáról döntenek

Fotó: noviny.sk 

Megosztás

Pénteken döntenek róla, hogy vizsgálati fogságba kerül-e a 32 éves Cyntia meggyilkolásával gyanúsított Cs. György.

A nagymegyeri gyilkossággal gyanúsított 44 éves férfit, a Pénzügyi Igazgatóság (Finančná správa) bűnügyi hivatalának korábbi munkatársát pénteken reggel a Nagyszombati Járásbíróságra vitték, ahol a vizsgálati fogságba helyezéséről döntenek.

A gyanúsított a kezében lévő dokumentumokkal igyekezett eltakarni az arcát, amikor a tárgyalóterembe vezették.

Forrás: noviny.sk

„A bizonyítékok alapján a nyomozó gyilkosság különösen súlyos bűncselekménye miatt indított büntetőeljárást egy 44 éves férfi ellen, ha a bíróság bűnösnek találja, 25 év szabadságvesztésre vagy életfogytiglani büntetésre ítélheti” – közölte a rendőrség korábban.

Mint ismert, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka találták meg egy nagymegyeri házban a 31 éves Simsik Cyntia holttestét, akinek eltűnését múlt héten szerdán jelentették a hozzátartozói.

A nő édesapja kapott egy hibátlanul megírt üzenetet a lányától, amiben az állt, hogy véget akar vetni az életének, az apa szerint azonban nem úgy tűnt, mintha Cyntia írta volna. Ezt követően azonnal a nagymegyeri házhoz sietett, ahol csak a nő barátját találta meg. A férfi azt mondta neki, hogy Cyntia nincs ott, és közösen a keresésére indultak. Végül a rendőrök közölték az apával, hogy megtalálták a lánya holttestét, méghozzá ugyanabban a házban, ahol legelőször is kereste. A nő holtteste műanyag fóliával volt átcsavarva, már legalább öt napja halott volt. Az édesapa szerint Cyntia barátja azt mondta a rendőröknek, hogy a nő öngyilkosságot követett el. Amikor észrevette, állítólag megijedt, holttestét műanyag fóliába csavarta, majd a háznál lévő vizesaknába tette, később pedig visszavitte a házba.

Kapcsolódó cikkek:

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program