Szörnyű: Lódarázs csípte meg a háromgyermekes édesapát, Milan pár perc múlva életét vesztette

camera

1

Szörnyű: Lódarázs csípte meg a háromgyermekes édesapát, Milan pár perc múlva életét vesztette

Kép forrása: Nový Čas 

Megosztás

45 éves háromgyermekes édesapa vesztette életét Snežnica községében (Kysucké Nové Mesto járás), miután megcsípte egy lódarázs.

„A férjem hazajött a munkából és felment a tetőre, ott kezdett el dolgozni. Fogta a létrát és elment. Egy idő után azonban lejött, mert megcsípte egy darázs, ezért hideg borogatást adtunk neki“ – emlékszik vissza a felesége a sorsdöntő pillanatra. Arra azonban nem számított, hogy Milan egy pillanat alatt meghal, számolt be róla a Nový Čas.

Milant egy lódarász csípte meg. Anyja és felesége szerint láthatóan sokkot kapott. „Lejött a tetőről, és nem kapott levegőt. Egy idő után hirtelen rosszul lett, összeesett. Mentőt hívtunk, otthon szívmasszázst végeztünk rajta. Amikor megérkezett a mentő, egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, de minden hiábavaló volt” – mondták.

„Amikor hívtuk a mentőket, már nem éreztük a pulzusát. Nem tudom, hogy allergiás volt-e, még várunk a boncolási eredményre. Eddig azt mondták, hogy a darázscsípés okozta a halálát” – magyarázta az özvegy, aki hozzátette, Milant szívbetegséggel kezelték.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program