Elszabadult a pokol, ész nélkül ütötték egymást a fiatalok a dunaszerdahelyi Nero bárban (VIDEÓ)

Megosztás

Tömegverekedés tört ki szombaton éjszaka a dunaszerdahelyi Gyurcsó István utcában lévő Nero bárban. Portálunknak az egyik sértett fiatal hozzátartozója számolt be a történtekről, mely során többen megsérültek, és a berendezésben is súlyos károk keletkeztek. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Forrásunk elárulta, hogy keresztfia asztalánál tört ki az incidens szombat éjfél és vasárnap hajnali egy között. A bárban lévő kamera felvételén is látni, ahogy a kamerához legközelebb eső asztalnál összesen nyolcan ülnek, majd a két végében ülő srác összeszólalkozik, mire az egyik végétől ketten odamennek amazhoz, majd némi mutogatás és lökdösődés után elszabadul a pokol.

A kanapén békésen ülőkre is ráugranak néhányan, bekapcsolódik egy nő is egy sörös üveggel. Egy idő után azt is nehéz követni, ki kicsoda a felvételen, mindenesetre legalább egy tucat fiatal esik egymásnak. Néhányan többnyire csak védekeznek és próbálnak kikeveredni a balhéból, nem túl sok sikerrel.

A helyszínre riasztották a rendőrséget is, akik pedig nagyobb számban érkeztek oda helyszínelni. Megkérdeztük az ügyben a kerületi rendőrkapitányság szóvivőjét, Zlatica Antalová pedig megerősítette, hogy az esetet vizsgálják.

„Az incidens során többen megsérültek, kár keletkezett a berendezésben is. A megbízott rendőrtiszt garázdaság ügyében indított büntetőeljárást. Pillanatnyilag folyamatban van történtek felderítéséhez és a támadók azonosításához szükséges műveletek elvégzése” – szögezte le, többet azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el.

Forrásunk elmondta, keresztfia 21 éves lesz, a többiek is korabeliek voltak. „Egy nő sörösüveget tört szét a fején, be kellett varrni. Pszichiáterhez kellett mennie, mert éjjel remegve ébred” – emlékeztetett, hozzátéve, hogy a támadók még később is fenyegetőztek üzenetben, és azt írták, ez még csak a kezdet.

Azt nehezményezte, hogy ilyen figurák egyáltalán szabadlábon maradhattak a történtek után, és a rendőrök senkit nem tartottak bent.

Az eset kapcsán elmentünk a Nero bárhoz is, de azt ma délután sem találtuk nyitva, és egyelőre nem találtunk elérhetőséget a vezetőjére sem.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program