Egy szifiliszes prosti támadta meg 72 éves kuncsaftját, amiért nem fizette ki

camera

1

Egy szifiliszes prosti támadta meg 72 éves kuncsaftját, amiért nem fizette ki

Rendőrségi felvétel 

Megosztás

A rendőrség vizsgál egy ügyet, mely még tavaly márciusban történt, de egy lényegi momentumra most derült fény.

A lényeg, hogy a rendőrség egy 48 éves nőt, Viera L.-t, és 54 éves társát, Vojtech P.-t tettestársként elkövetett zsarolással és magánlaksértéssel gyanúsította meg azután, hogy a nő és a pasi elmentek a prostituáltként szexuális szolgáltatást nyújtó nő egy 72 éves kuncsaftjának pozsonyi házához, majd megzsarolták és megverték őt, amiért a férfi nem fizette ki őt.

A rendőrség közölte, hogy átmásztak a családi ház kerítésén, majd bementek a házba, ahol a férfi épp otthon volt. A fickó először nem volt hajlandó fizetni, mire előkerült egy teleszkópos gumibot, amivel összeverték. A megvert férfi ezután bement az egyik bankba, kivett 200 eurót és kifizette a nőt.

A férfi feljelentést tett az őt megtámadó és megzsaroló páros ellen, a nyomozás pedig elindult. Időközben derült fény arra, hogy a nő szifiliszes, ennek pedig tudatában is volt az aktusi idején, ezáltal a fertőző nemi betegségnek kitette az idős fószert is, ami ugyancsak bűncselekmény. Ez némileg súlyosbítja az általa elkövetetteket, ugyanis a kiszabható büntetés így már négytől tíz évig terjedő börtön.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program