Szépítsük lakásunkat díszpárnákkal!

camera

1

Szépítsük lakásunkat díszpárnákkal!

Kép: happytextil.hu 

Megosztás

Lakásunk dekorálása, otthonosabbá tétele tradicionális dolog. Textilből készült kiegészítő- vagy dísztárgyaink melegséget sugároznak. Amikor belépünk az ajtónkon, mosolyt csal arcunkra, és jóleső érzéssel tölt el bennünket egy kedves díszpárna látványa a nappaliban.

A díszpárnák nemcsak szépítő funkciójuk miatt váltak népszerűvé, hanem kényelmi szerepük is van. Mindemellett szívesen vesszük körül magunkat puha és kellemes érzést nyújtó tárgyakkal. Ezek közelében feküdni és nézni a tévét nagyon kellemes, még a híradásokban szereplő borzasztó történetek is kevésbé tűnnek félelmetesnek, ha egy kényelmes díszpárnán pihenünk tévénézés közben. 

A Happytextil díszpárnáinak kínálatában számtalan színében, mintájában, anyagában és méretében különböző, lenyűgöző terméket találunk. Nézzünk körül, minden kétséget kizáróan rálelünk az otthonunkba kifogástalanul illeszkedő textilkiegészítőkre!

Milyen a tökéletes díszpárna?

A díszpárnákat, mint dekoratív és kényelmes kiegészítőket vásároljuk a lakásunkba. Figyelnünk kell azonban néhány dologra, ugyanis ha méretében, mintájában és mennyiségében nem megfelelőt választunk, igencsak ronthatnak az összképen.

Általában a kanapé két sarkába helyezett díszpárna látványa a megszokott, ám a megfelelő mennyiséget több tényező is befolyásolja. Többek között:

  • a méret: harmonikus látványt nyújthat egy jól kialakított rendszer, különböző méretű párnákból. A nagyobbakat a háttámlának támaszthatjuk, a kisebbeket elé helyezhetjük el. Nagyszerű kiegészítő lehet a henger alakú termék is.
  • az anyag: tesztelhetjük, hogy mennyire illenek egymás mellé a különböző anyagból készült díszpárnák. Van, aki a diszkrétebb, azonos anyagból készült portékákat kedveli, van, aki bevállalós és többfélét választ.
  • a minta: egy letisztult stílusú otthonba általában a visszafogottabb minták illenek. A vagányabb lakásokba passzolhatnak a többféle mintázatú párnák. Tartsuk szem előtt, hogy valamennyire harmonizáljanak a színek és a motívumok.

Ilyen párnák várnak ránk

Számos mintázatú és anyagú párnákat fedezhetünk fel, kifejezetten különlegeseket is, mint például az egyedi gépi hímzéssel díszített variációk. Ezek a változatok választhatóak akár név ráhímzésével is. A kínálat részeként gyönyörű csipkés párnák is megtalálhatóak. A méret jellemzően 40x40 cm, de vannak ettől eltérő méretűek is. Anyagukban a 100% pamuttartalomtól kezdve a pamut-poliészter különböző arányú összetételéig találhatunk terméket. A huzatok levehetőek, mosógépben 40 fokon moshatók. A töltet 100% poliészter. Külön opcióként választhatunk csak huzatot is.

Léteznek hengerpárnák, három különböző méretből választhatunk az igen változatos minták közül. 

Még egy információ, mielőtt döntünk

Izgalmas csomagválasztékokat is felfedezhetünk, ami ideális ötlet lehet ajándékozáshoz. A többféle szett különböző összetételű. Találhatunk ünnepekhez köthető garnitúrákat, akár karácsonyi, húsvéti, Valentin-napi vagy esküvős díszpárnákat is. 

Ismerje meg a Happytextil bámulatos anyagokból varrt díszpárnáit, melyek igazán nagy szeretettel készültek.

(PR-cikk)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program