Olyan hírek keltek szárnyra, hogy Boráros Gábor és párja szakítottak

  • Bulvár
camera

1

Olyan hírek keltek szárnyra, hogy Boráros Gábor és párja szakítottak

Archív felvétel - Instagram 

Megosztás

2022-ben Mónika és Gábor kapcsolata válságban volt, mivel Gábor állítólag hűtlen volt partneréhez. Még akkor is egy másik nővel volt, amikor Mónika a szülészeten volt, a ketrecharcos félrelépett egy másik nővel. Senki sem számított arra, hogy most különválnak, annak ellenére, hogy kapcsolatuk alatt sok nehézséget átéltek.

Mónika állítólag egy ismert szlovák borbéllyal, Adrián Križannal találkozgat, aki korábban Zuzana Plačková barátnőjével, Žaneta Ladičovával, közismertebb nevén Mozambik Gyöngyével volt együtt. “Perla exbarátja már Boráros Gábor párjának, Jákli Mónikának csapja a szelet” – kezdett el terjedni ez az információ a közösségi médiában. Ezt támasztják alá a két fél közösségi oldalain közzétett bejegyzéseik is – írja az eva.pluska.sk.

Először Adrián egy vacsorán készült képet osztott meg egy nővel, akinek feltűnő gyűrűi voltak, nagyon hasonlók Mónikáéhoz. Ezután még feltűnőbb volt egy csokor rózsaszín rózsa, amelyet Adrián az Instagramján tett közzé, majd később Mónika is megmutatta a közösségi oldalán.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program