Területi focikalauz: Folytatná veretlenségi szériáját a Nagypaka, a Nyékvárkony, az Ekecs-Apácaszakállas

camera

1

Területi focikalauz: Folytatná veretlenségi szériáját a Nagypaka, a Nyékvárkony, az Ekecs-Apácaszakállas

Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció 

Megosztás

A VII. (AG Sport) ligában a nyékvárkonyiak és a nagypakaiak még veretlenek, sklalpjukat a vendéglátó alistáliak, illetve Nagypakán a szentmihályfaiak igyekeznek begyűjteni.

A tabellaelső királyfiakarcsaiak a Gödör Arénában csak a három pontot tartják elfogadhatónak a kisudvarnokiak elleni bajnokin. Egykor felsőbb osztályban megfordult riválisok (Pozsonyeperjes–Szap) párbaja zajlik Pozsonyeperjesen, ahol kiderül maradt-e még puskaporuk a vendégeknek (6), akik legutóbb gólzáporos bajnokijukkal kerültek rivaldafénybe. Nem villognak ősszel a csilizradványiak, ugyanez érvényes soros ellenfelükre, a diósförgepatonyiakra is. Kettejük párbajának befejezése után akár új sereghajtója is lehet a mezőnynek.

A VIII. ligában az ekecs-apácaszakállasiak alakulata a felbáriak elleni összecsapáson hosszabbíthatja meg veretlenségi szériáját. Az éllovas nagymagyariaknak legutóbb nem termett babér Csiliznyáradon, ezúttal Medvén újabb csilizközi ellenfél elleni meccsen térhet vissza a győzelmek hullámhosszára.  Vajon megállítják-e mélyrepülésüket az egykor szebb napokat megélt felsőpatonyiak Békén? A rosszabb gólkülönbséggel 2. helyezett nagymegyeri fakó elleni mérkőzésen győzelemre hajtanak a nagyszarvaiak. A csiliznyáradiak zsákmányért utaznak Csallóköznádasdra.

Alábbi összeállításunkban a szombaton és vasárnap zajló mérkőzések kezdési időpontját, valamint a találkozókat irányító játékvezetők nevétközöljük.  

DUNASZERDAHELY, AG SPORT (VII.) LIGA, 8. forduló– szombat, 15.30: Királyfiakarcsa–Kisudvarnok (Klempa), Csilizradvány–Diósförgepatony (Virág). Vasárnap, 15.30: Alistál–Nyékvárkony (Barczi), Nagypaka–Szentmihályfa (Klempa), Vásárút–Gelle (Takács), Pozsonyeperjes–Szap (Világi).

Szabadnapos: Baka.

VIII. ONLINESTAVBA LIGA, 8. forduló– szombat, 13.00: Medve–FK Nagymagyar (SzabóOttó); 14.30: Hodos–Diósförgepatony B/Felsőpatonyrét (Zsigray); 15.30: Csallóköztárnok–Tejfalu (Vígh), Nagyszarva–Nagymegyer B (Ürögi), Béke–Felsőpatony (Csicsay). Vasárnap, 10.30: Csallóköznádasd–Csiliznyárad (Czucz); 15.30: Sárrét/Vitény–Csákány (Virág),Ekecs – Apácaszakállas–Felbár (Bors).

ái

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program