Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy repülőgépnek, mert elkezdett vérezni az utasok orra és a füle

  • Bulvár
camera

1

Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy repülőgépnek, mert elkezdett vérezni az utasok orra és a füle

-illusztráció- (Fotó: Wikimedia Commons) 

Megosztás

Rémisztő dolog játszódott le a Delta légitársasága Salt Lake Cityből Portlandbe tartó járatán. A gépnek vasárnap kényszerleszállást kellett végrehajtania, mert az utasoknak hirtelen elkezdett vérezni az orruk és a fülük.

„A Delta Air Lines 1203-as, Boeing 737-900-as járatának személyzete visszatért a Salt Lake City nemzetközi repülőtérre, miután bejelentették egy lehetséges túlnyomásos problémát. A járat probléma nélkül szállt le reggel 8:30 körül” – áll a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) közleményében. Az esetet kivizsgálják.

A sajtótájékoztatón több utas arról számolt be, hogy az utastér nyomásának problémái miatt megsérültek, köztük orr- és fülvérzés fordult elő – írja a Topky.

„A férjemre néztem, mindkét keze a fülén volt, előrehajolt. A mögém néztem, a folyosó másik oldalán volt egy férfi, akinek véres volt az orra, és az emberek segíteni próbáltak neki” – mondta Caryn Allen, az egyik utas.

Purser Jaci, egy másik utas is hasonló dologról beszélt. “Megfogtam a fülem, megnéztem a kezem, és véres volt” – nyilatkozta Purser a KSL-nek.

A mentők a kijárat közelében várták az utasokat, és a fedélzeten tartózkodó 140 ember közül legalább 10-et azonosítottak, akiknek orvosi ellátásra volt szükségük. A légitársaság azt tanácsolta mindenkinek, aki vérzik, hogy menjen a kórházba további kivizsgálásra, és felajánlották, hogy kifizetik a szállítás költségeit.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program