Skalica-DAC – Muñoz: Mintha két különböző mérkőzést láttunk volna ma

camera

1

Skalica-DAC – Muñoz: Mintha két különböző mérkőzést láttunk volna ma

Archív fotó: Cséfalvay Á. András 

Megosztás

A DAC az utolsó percekben szerzett gólokkal győzte le a Skalicát. Lássuk, miként vélekednek a látottakról a vezetőedzők!

Xisco Muñoz (DAC): „Mintha két különböző mérkőzést láttunk volna ma. A 20. percig ellenőrzés alatt tartottuk a játékot, utána a hazaiak is megmutatták, mire képesek. A második félidő kiegyenlített volt. Nagyon jó tapasztalat a számunkra ez a győzelem, annál is inkább, mert nem játszottunk jól. Nem abban a stílusban futballoztunk, amit elvárunk a csapattól. Sokat tanulhatunk ebből a találkozóból. Például, hogy miben kell javulnunk. Tudjuk, hogy Szakolcán sosem egyszerű játszani, a hazai csapat jó minőséget képvisel, jól felépített taktikával játszik és nagyon erős az egy az egy elleni küzdelmekben, annál is inkább örülünk a győzelmünknek.”

David Oulehla (Skalica): „Az eredmény természetesen nagy csalódást jelent a számunkra. Szükségünk lenne a pontokra, de ma sajnos egyet sem szereztünk. Az első húsz percben nem nyújtottunk olyan teljesítményt, amilyet elvártunk a csapattól. Paradox módon a bekapott gól ébresztett fel bennünket. A félidő végére feljavult a játékunk, és az egyenlítés is összejött. A második félidőben felpörgettük a teljesítményünket, magasabb sebességi fokozatba kapcsoltunk. Úgy éreztem, hogy volt esélyünk a győzelemre, mivel semlegesítettük az ellenfél erősségeit, de egy szerencsétlen pillanat után végül kapituláltunk. Az egyik játékosunk görcsöt kapott, ezután jött a gól. Egy igazán különös szituáció volt, majd megkaptuk a harmadik gólt is. Köszönöm a fiúknak a ma nyújtott teljesítményt, hajtottak, kiadtak magukból mindent. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de tovább kell dolgoznunk.”

A meccs:

MFK Skalica – FC DAC 1904 1:3

(fcdac.sk)

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program