Férfiak orális kielégítésére kényszerített egy fazon egy kiskorú lányt a vasútállomáson!

camera

1

Férfiak orális kielégítésére kényszerített egy fazon egy kiskorú lányt a vasútállomáson!

Rendőrségi felvétel 

Megosztás

Több alkalommal más férfiak orális kielégítésére kényszerített egy fiatal lányt egy férfi a humennéi vasútállomáson. Halálosan megfenyegette arra az esetre, ha nem teszi meg, és az orális szexért cserébe adott neki ételt.

Az esetről a Joj TV számolt be, azt nem árulták el, milyen viszony volt a férfi és a kiskorú lány között. A riport szerint az 53 éves medzilaborcei férfi egy helyi vendéglőben szólított meg férfiakat.

Roman Hájek eperjesi kerületi rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy a lányt azzal fenyegette, megöli, ha nem teszi meg, amit kér tőle. A férfit, akit barátai Elefántnak (Slon) becéztek, végül az illegális bevándorlás elleni egység vette őrizetbe, majd emberkereskedelemmel gyanúsították meg.

Egy humennéi lakos úgy nyilatkozott a Joj TV-nek, látták jönni-menni a lányt az állomáson, és azt is tudták róla, hogy ott alszik.

A férfi most már vizsgálati fogságban van, 10 évig terjedő börtön fenyegeti.

Danica Caisová szexológus a tévének nyilatkozva ugyanakkor elmondta, a kiskorú lánynak ez maradandó sérüléseket okozhatott, az intim életén és a férfiakkal való viszonyán is nyomot hagyhat.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program