Rejtélyes változások a Markízánál, Viktor Vincze és Adela sem lesz idén a Let's Dance-ben

  • Bulvár
camera

1

Rejtélyes változások a Markízánál, Viktor Vincze és Adela sem lesz idén a Let's Dance-ben

Viktor Vincze (Fotó: Facebook) 

Megosztás

Adela Vinczeová hosszú évek óta tagja a népszerű Let's Dance című műsor stábjának, és a Markíza az idén őszre tervezett több városos turnéra is számolt vele, ahogy erről a tévé nemrég tájékoztatott is, ám ez már nem így lesz.

A Markíza korábban azt írta, hogy a zsűriben az egész turné alatt jelen lesz Ján Ďurovčík, akit olyan személyiségek egészítenek majd ki, mint Adela Vinczeová, Tatiana Drexler, Petra Polnišová, Vladimír Kobielsky és Végh Attila

“Úgy döntöttem, nem veszek részt a turnén” – árulta el Adela Az Aktuality.sk-nak, ám a részletekről nem nyilatkozott.

A portál szerint ugyanakkor a döntése összefügghet azzal, hogy férjét, Viktor Vinczét kiemelték a műsorból, noha éveken keresztül ő volt a műsorvezető Lucia Hlaváčkovával együtt.

A Šarm című magazin nyáron tájékoztatott róla Markízán belüli forrásokra hivatkozva, hogy Viktor Vinczével már nem számolnak a Let’s Dance következő, rendkívül formátumában. Felvetették, hogy ez annak lehet az eredménye, hogy a Markíza hírszerkesztői stábjából Michal Kovačič-csal együtt többen, köztük Viktor Vincze is felemelte szavát a tévétársaság új, cseh tulajdonosa által kinevezett vezetéssel szemben.

A Markíza persze ezt a verziót cáfolta, és azzal indokolta Vincze kiemelését, hogy a Let’s Dance új évada egy új formátum, nem tévéprogram, hanem egy csarnokesemény, és a műsorvezetőket illetően mások a kritériumaik. Vinczét egyébként az énekesnő, Tina váltja. Az ő kiválasztását azzal indokolták, hogy olyasvalakit kerestek, akinek nagy tapasztalata van nagy showműsorok vezetésével (Superstar, Hlas Československa), de a nagyközönséggel egy csarnokban vagy stadionban is.

Ministerstvo Kultúry Slovenskej RepublikyKult MINOREU Fond Regionálneho RozvojaIntegrovaný regionálny operačný program